• Optimera AB

  Adress: Cederströmsgatan 1 212 39 Malmö

  Telefon: +46 (0)40-692 37 00

  Hemsida: www.optimera.se/wps/wcm/connect/optimera/optimera

  Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs. Vi säljer byggvaror, byggmaterial och relaterade tillbehör för alla byggprojekt, stora som små. Optimera har idag byggvaruhus från Töcksfors i norr till Trelleborg i söder och omsätter drygt 2 miljarder kronor. Vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners för att därmed öka både vår egen och kundens lönsamhet och bli den mest innovativa, professionella och effektiva bygghandelskedjan i Sverige med inriktning på proffs. I våra varuhus finns enbart erkända varumärken för att säkerställa att våra kunder alltid är nöjda med våra produkter. Vår personal genomgår fortlöpande utbildningar för att vår service skall vara i högsta klass.

 • Orgona Byggkonsult AB

  Adress: Veddestavägen 13, 175 62 Järfälla

  Telefon: 08-640 22 60

  Hemsida:

  Bolaget bedriver konsultverksamhet i bygg- och fastighetsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

 • Olle Lind Golv AB

  Adress: Stensätravägen 9, 127 39 Skärholmen

  Telefon: 08-640 02 50

  Hemsida: www.ollelindgolv.com

  Vi är ett företag inriktat på att bygga och lägga golv. Vi vänder oss till entreprenörer/beställare som vill ha trygghet, kompetens och kvalitè.

 • Ottosson & Wolrath Byggkonsult AB

  Adress: Bredgatan 1 - 302 45 Halmstad

  Telefon: 035-16 22 60

  Hemsida: www.ottosson-wolrath.se/

  Ottosson & Wolrath Byggkonsult AB, grundades 1986 av Christer Wolrath och Göran Ottosson. Vårt kontor är placerat i centrala Halmstad.

 • Oveko Elkonsult AB

  Adress: Skaraborgsvägen 21 506 30 Borås

  Telefon: 033-103713

  Hemsida: www.oveko.se

  Oveko Elkonsult AB är ett konsultföretag med inriktning på utredning, projektering, kontroll och besiktning. Vi har varit verksamma sedan 1987 och är etablerat i Göteborg och Borås, och är idag 6 medarbetare.

 • OTEC Elkonsult AB

  Adress: Hemvärnsvägen 8

  Telefon: 08 - 754 22 00

  Hemsida: www.otec.se/

  OTEC Elkonsult AB bildades 1999 med verksamhetsstart 2000. Vårt verksamhetsområde är bl.a. Projekt- och byggledning, projektering, inmätning och dokumentation, inom framförallt eldistributionsnät och fiberkanalisation. Vår idé är att på ett kompetent sätt ta fram optimala lösningar -" från idé till slutdokumenterad anläggning"- tillsammans med kund Vi som arbetar i företaget har lång och bred erfarenhet inom bl.a. Energi- och nätbolagssektorn.

 • Outotec (Sweden) AB

  Adress: Gymnasievägen 14, Box 745 SE-931 27 Skellefteå

  Telefon: +46 910 87600

  Hemsida: www.outotec.com

  Outotec (Sweden) AB works with worldwide sales of technology in the metals, mining and process industries. The office functions also as a competence center for Outotec’s precious metals technologies and specializes in gas cleaning and thickening solutions. Activities include the delivery of complete plants and sales of engineering and installed base services.

 • Optimation

  Adress: Timmermansgatan 16B 972 33 Luleå

  Telefon: 0920 - 25 82 70

  Hemsida: www.optimation.se/

  Kombinationen av mångårig erfarenhet av industriella tillämpningar och det samlade specialistkunnandet inom avancerad mät- och reglerteknik, simulering, processnära IT och utbildning, ger företaget en unik kompetens och position på marknaden. Vår målsättning är att jobba nära våra kunder med en uttalad ambition att överträffa de förväntningar som ställs i de projekt vi är engagerade i. Vi kan omsätta avancerade teorier till praktiskt fungerande system.

 • OSG AB

  Adress: Box 635 , 135 26 Tyresö

  Telefon: 08-55655770

  Hemsida: www.osg.se/

  För att kunna åstadkomma ett optimalt överordnat övervakningssystem krävs processkännedom och insikt i teknisk drift. Vi har lång erfarenhet av projektering, konstruktion, programmering och driftsättning av automationssystem. Genom att kombinera denna erfarenhet med hög kunskap om programvaror för öppna styrsystem kan vi erbjuda en modern öppen systemlösning, anpassad för drifttekniker och förvaltare. OSG är en objektiv partner. Vi är inte återförsäljare av någon specifik programvara och kan därmed objektivt välja den programvara som lämpar sig bäst för aktuellt projekt.

 • Opsis AB

  Adress: Box 244, 244 02 Furulund

  Telefon: 046-72 25 00

  Hemsida: www.opsis.se

  Opsis AB utvecklar, tillverkar och marknadsför högteknologiska, innovativa system för gasanalys och processkontroll. Vårt mål är att förse våra kunder med de mest avancerade, tillförlitliga och kostnadseffektiva systemen, oavsett användningsområde. Systemen används för mätning i omgivningsluften och för kontinuerlig emissionsmätning och processkontroll. Flera hundra system är installerade över hela världen. Genom att fokusera på våra kunders önskemål och genom fortgående produktutveckling fortsätter Opsis att vara vägledande inom sitt område.

 • Opcon

  Adress: Magnetgatan 1, 662 21 Åmål

  Telefon: 0532-613 00

  Hemsida: www.opcon.se

  Opcon är en energi- och miljöteknikkoncern som utvecklar, producerar och marknadsför system och produkter för miljövänlig, effektiv och resurssnål energianvändning. Inom flera verksamhetsområden är Opcon marknadsledande.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se