Ottosson & Wolrath Byggkonsult AB

Adress: Bredgatan 1 - 302 45 Halmstad

Telefon: 035-16 22 60

Hemsida: www.ottosson-wolrath.se/

Ottosson & Wolrath Byggkonsult AB, grundades 1986 av Christer Wolrath och Göran Ottosson. Vårt kontor är placerat i centrala Halmstad.Vi har en bred erfarenhet och kompetens från projektering av bostäder, handel, hotell, idrottsanläggningar, industrier, kontorshus, parkeringshus, sjukhus, skolor och äldreboende. Utformning av byggprojektet sker initialt genom upprättande av skisser som ligger till grund för en första diskussion tillsammans med kund. Från denna grundläggande avstämning upprättas konstruktionshandlingar som redovisar färdig byggnad eller konstruktionslösningar för genomgång med beställare och övriga fackområdeskonsulter.

Våra ritningar och beräkningar är upprättade efter kraven som anges i Ottosson & Wolrath´s kvalitetssystem, vilket även inkluderar företagets miljörutiner. All projektering som vi utför är databaserad. Vi ritar i Autocad/Point och konstruktionsberäkningar görs i Strusofts, Structual Design Software.

Våra kunder utgörs av kommuner, landsting, arkitektföretag, projektledningsföretag, byggentreprenörer och privatpersoner.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se