E.on

Adress: Carl Gustafs väg 1, 205 09 Malmö

Telefon: 040-25 50 00

Hemsida: www.eon.se

E.ON Nordic producerar och levererar energi till den nordiska marknaden i form av el, gas, värme, kyla och avfallsbehandling samt energirelaterade tjänster till cirka en miljon kunder. Vi har cirka 4 200 medarbetare och omsatte 41,4 miljarder kronor 2011.

E.ON vill bidra till ett mer hållbart samhälle samtidigt som våra kunder ska ha en säker energitillgång till rimliga priser. Mellan 2006 och 2013 investerar E.ON 58 miljarder kronor i Norden. Genom investeringarna ökar utbudet av energi vilket bidrar till att säkra energitillförseln, samtidigt som E.ON minskar utsläppen av koldioxid och påverkan på vårt klimat.
 
Den internationella E.ON-koncernen, som har sitt huvudkontor i Düsseldorf i Tyskland, har 30 miljoner kunder och nästan 90 000 anställda. Bolaget är noterat på Frankfurt-börsen.

Visste du att ...


  • E.ON Sverige var det första elbolaget i landet som anställde en kundombudsman. I arbetsuppgifterna ingår att lyssna på kunderna och se till så att vi blir ännu bättre.

  • E.ON Sveriges kunder helst vill ha el från vattenkraft och vindkraft. Därför säljer vi sedan hösten 2004 el från vattenkraft till samtliga hushåll.

  • E.ON Sverige integrerar miljö- och hållbarhetsfrågor i affärsverksamheten. Årliga miljöbokslut är en självklarhet. Vår miljöpåverkan finns med i balansräkningen.

  • E.ON Sverige sedan 1993 har jobbat med traineeprogram för ekonomer, ingenjörer samt personal- och systemvetare.

  • E.ON Sverige ägs av E.ON som är världens största privatägda energibolag med cirka 90 000 anställda.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se