Weckman AB

Adress: Hagalundsgatan 30 169 64 Solna

Telefon: 08-822375

Hemsida: www.weckman.se/

Weckman AB är ett företag som arbetar inom olika energiområden. Vi fokuserar på förnybar energi, småskalig energi och miljövänliga lösningar. bioenergi Vi erbjuder kundanpassade produkter och applikationer inom bioenergi kraftvärme elgenerering gasteknologi Vi har lång erfarenhet och stort kunnande av energiprojekt, maskinutrustning och gasteknologi. Vi fungerar som förmedlande länk mellan utländska leverantörer och kunder i Sverige och Norge. VÄLKOMMEN! Vi har högsta kreditvärdiget! aaa

 
   
  kontor

Weckman AB

är ett familjeägt agenturföretag sedan tre generationer. Verksamheten har funnits i Solna sedan 1950. Idag finns vi på Hagalundsgatan 30 ett stenkast från Hagaparken.

Vår affärside är att vara den förmedlande länken mellan leverantörer på kontinenten och kunder i Sverige, Norge och Danmark.

Som leverantörens högra hand och kundens förlängda arm arbetar vi fram tekniska lösningar och kontrakt som sluts mellan leverantör och kund. Vi finns alltid till hands för både kund och leverantör efter kontraktet undertecknats.
    kontor

Vi har lång erfarenhet och stort kunnande med energiprojekt, maskinutrustning och gasteknologi.
  

bioenergi


Vi på Weckman

    gör förprojekteringar
    ger teknisk rådgivning
    utarbetar budgetofferter
    ger teknisk utbildning på svenska efter leverans av utrustning från utlandetmehrer sales conf

 

Tack vare vårt stora kontaktnät i Europa kan vi hjälpa kunder att hitta fler produktalternativ och tekniska lösningar.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se