Intersignal Sweden AB

Adress: Box 161, 824 24 Hudiksvall

Telefon: 0650 54 24 81

Hemsida: www.intersignal.se

Intersignals specialistområden är projektering, granskning samt besiktning av signal-, tele- och kontaktledningsanläggningar. Som uppdragsgivare har vi framför allt infrastrukturägare och konsultbolag inom den svenska järnvägsbranschen. Våra kvalificerade uppdragsgivare ger oss möjligheten att jobba i den tekniska framkanten inom våra specialistområden.

Vi har i dag 26 heltidsanställda och kontor i Tidaholm, Stockholm, Bollnäs, Hudiksvall och Sollefteå. Huvudkontoret ligger i Hudiksvall, men majoriteten av våra medarbetare jobbar på Stockholmskontoret.

Vår ambition är att fortsätta växa genom att leverera resultat på högsta nivå till våra uppdragsgivare. För att kunna göra det behöver vi fortsätta att attrahera medarbetare utöver det vanliga. En stor del av innehållet på den har sajten vänder sig därför till dig som kan tänka dig en framtid i branschen och kanske med oss. Läs gärna mer under fliken ”Rekrytering”.

Vision

Intersignal ska genom hög teknisk kompetens och stark affärsförståelse bidra till säkrare och mer miljömässiga person- och godstransporter.

Mål

Vårt mål är att Intersignal ska vara så tekniskt och kommersiellt kompetent att vi attraherar både de bästa medarbetarna och de mest spännande uppdragen inom vår nisch av teknikkonsultning. Genom gemensam strävan mot målet är ambitionen att skapa en plattform för fortsatt utveckling och ekonomisk stabilitet över tid.

Affärsidé

Intersignal vill leverera högkvalitativ järnvägsbaserad teknik och konsultkunskap till privata och offentliga kunder i hela Sverige.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se