Bravida

Adress: Mikrofonvägen 28, 126 81 Stockholm

Telefon: 08 695 20 00

Hemsida: www.bravida.se

Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Bravida Sverige ägs av Bravida AB och är en del av Bravidakoncernen – Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter. Bravida finns på cirka 150 orter i Sverige, Norge och Danmark, varav 90 i Sverige. Bravida AB:s huvudägare har sedan 2006 varit private equity-bolaget Triton.

Bravida erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Inom dessa teknikområden verkar vi över hela installationsprocessen, från design och projektering till installation och service.

Det kan handla om små serviceuppdrag eller omfattande entreprenadprojekt där vi tar ett totalansvar för alla installationer i till exempel bostadshus, kontor, industrier eller anläggningar.

Oavsett om det gäller en nyinstallation eller om en äldre byggnad som behöver byggas om, underhållas eller trimmas, så har vi den kompetens som krävs.

Med bred teknisk kunskap i ett och samma företag tar vi ett  helhetsgrepp. När du låter oss samordna alla installationer och koordinera montörer med olika specialistkompetens i ett projekt, får du en helhet som är kostnadseffektiv, som fungerar och är snäll mot miljön.

Organisation

Bravidas cirka 8000 medarbetare är indelade i fem divisioner, tre i Sverige, en i Norge och en i Danmark

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se