Grundfos AB

Adress: Box 333, Lunnagårdsgatan 6, 431 24 MÖLNDAL

Telefon: 0771-32 23 00

Hemsida: www.grundfos.se/

Med en årlig produktion på 16 miljoner pumpar och över 18 000 anställda är Grundfos en av världens största pumptillverkare. Grundfos har ett mycket brett produktprogram med bl a energieffektiva cirkulationspumpar för uppvärmning och luftkonditionering samt centrifugalpumpar för industriellt bruk, vattenförsörjning, avlopp och dosering. Så gott som varannan cirkulationspump som säljs på världsmarknaden i dag är en Grundfospump, vilket gör företaget till världens största tillverkare av cirkulationspumpar.

 

Grundfos grundades 1945 och har funnits på den svenska marknaden sedan 1963, då de första vattenförsörjningspumparna levererades till svenska kunder. 1980 bildades Grundfos AB som idag har sitt huvudkontor i Mölndal utanför Göteborg. Här finns produktspecialister och servicepersonal, som kan hjälpa till med att välja och dimensionera rätt pump för ändamålet. Dessutom ligger reservdelslagret och den centrala serviceverkstaden i anslutning till huvudkontoret. Grundfos har även kontor i Stockholm, Malmö, Umeå och Ludvika och i Töreboda ligger vår produktionsenhet, där vi tillverkar kundanpassade lösningar för våra prefabricerade pumpstationer.

Vi har ett skandinaviskt centrallager i Danmark och tre egna serviceverkstäder i Mölndal, Stockholm och Malmö. Runt om i Sverige finns dessutom auktoriserade servicepartners som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att reparera och serva Grundfos produkter. Besök vår websida för en komplett förteckning över våra auktoriserade servicepartners.

Visste du att pumpar står för 10% av världens totala energiförbrukning? Energieffektiva pumpar har stor besparingspotential! Vill du veta mer, besök www.grundfos.com/energy

Media

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se