Temahallen AB

Adress: Föreningsgatan 18 SE-288 31 Vinslöv

Telefon: +46 (0)44-33 70 60

Hemsida: www.temahallen.com

Temahallen är ett dotterbolag till Malmsten AB med produktionsanläggning och huvudkontor i Vinslöv i norra Skåne. Temahallen har också ett regionkontor i Eskilstuna, som tar hand om våra kunder i mellersta och norra Sverige. Inom företaget finns mer än 25 års erfarenhet av tillverkning av stålstommar och försäljning av kompletta stålbyggnader för olika användningsområden.

 Temahallen säljer kompletta byggsatser för byggnader med våra egentillverkade stålstommar. Övrigt material som väggar, tak, portar, dörrar och fönster m.m. köper vi in från ledande kvalitetsföretag i branschen.

Temahallen är ett känt varumärke i Sverige som står för lång erfarenhet inom branschen och hög kvalitet på alla ingående komponenter i våra hallar. För våra kunder innebär det att de får en byggnad som står sig väl i många år. Varumärket Temahallen är nog mest känt inom lantbrukssektorn, genom leveranser av mer än tusen ridhallar, maskinhallar, stallbyggnader etc. under årens lopp. Idag levererar vi dock allt fler industribyggnader, och enligt våra kunder upplevs vi som en kompetent, seriös och flexibel tillverkare, med korta beslutsvägar, vilket underlättar byggprocessen.

På Temahallen handlar det inte om automatiserad stor volymproduktion av standardramar, utan vår största tillgång är mångsidigheten. Denna egenskap har vi tack vare vår yrkesskickliga personal med lång erfarenhet, som kan tillverka olika typer av stålramar - helt enligt våra kunders önskemål. Våra stommar tillverkas av stål av högsta kvalitet från de ledande stålverken i Europa och vi tillverkar alla typer av stommar. Vi kan klä in våra byggnader med alla de olika typer av nya material som ständigt utvecklas.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se