PMC Cylinders AB

Adress: Box 118 SE-576 23 SÄVSJÖ

Telefon: +46(0)382-525 00

Hemsida: www.pmccylinders.s

PMC Cylinders AB, som ingår i PMC Group, utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av kundanpassade hydraulcylindrar för våra kundområden Mobilt, Industri och Offshore & Marin, samt erbjuder ett standardsortiment av hydraulcylindrar anpassade för industriella applikationer.

PMC Cylinders är även specialister på kundanpassade kompletta hydrauliska system i kombination med hydraulcylindrar.

För att stärka vår position på marknaden har vi bildat ett nytt bolag av våra tre enheter CA-Verken, Vaggeryds Hydraulik och Hällaryd. De gamla bolagen finns kvar som tre separata affärsenheter inom det nya bolaget med fortsatt fokus på sina respektive kompetenser:

Fastbränsle/Bioenergi

Vi har 30 års erfarenhet att leverera kompletta system av hydraulik till fastbränsle och bioenergi anläggningar. Vi ombesörjer allt från beräkningar till montage/installation.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se