Beijer Electronics AB

Adress: Box 426 201 24 Malmö

Telefon: 040-35 86 00

Hemsida: www.beijerelectronics.se

Beijer Electronics är ett globalt företag med rötterna i svensk tillverkningsindustri och är en pålitlig partner inom industriella automations- och kommunikationslösningar. Vi skapar innovationer och utvecklar ledande teknologiska lösningar som ger våra kunder högre effektivitet och lägre kostnader var de än befinner sig i världen – det är Beijer Electronics.

Marknaden

Den globala marknaden för industriautomation är värd runt 730 miljarder kronor och omfattar ett stort antal produkter och tjänster, från enstaka komponenter till kompletta automationslösningar. Beijer Electronics erbjudande är indelat i fyra teknikområden – styrsystem, drivsystem, visualiseringssystem och industriell datakommunikation, vilka tillsammans utgör en marknad som vi uppskattar till cirka 360 miljarder kronor.

 

Sortiment format efter kundernas behov

Beijer Electronics erbjudande kan delas in i fyra teknikområden – styrsystem, drivsystem, visualiseringssystem och industriell datakommunikation. Indelningen reflekterar hur kunderna använder produkterna. De fyra områden finns beskrivna nedan.

 • Kommunicera

  Användarvänliga och robusta nätverkslösningar

  Alla automationssystem kräver kommunikation. Allt mer information delas numera mellan ett flertal enheter i komplexa industriella system, något som snabbt ökar vikten av effektiv nätverkskommunikation. Våra Westermo- och Korenixprodukter är världsledande, IP-baserade kommunikationsprodukter som routrar, switchar, modem och omvandlare, som är effektiva även i de tuffaste miljöer.

 • Styra

  Styrning, reglering och övervakning i världsklass

  Styrsystemet är automationslösningens hjärna. Produkter som PLC- och SCADA-system styr och optimerar industriprocesser så att de uppnår största möjliga effektivitet. Vi erbjuder ett av världens största utbud av styrsystem, från kompakta PLC-system för mindre maskinstyrningar till modulära PLC-system för avancerade automationslösningar och modern styrteknik som HMI-baserad soft control och programmerbara I/O.

 • Visualisera

  Intuitivt HMI med användaren i fokus

  Förmågan att visualisera och presentera data för operatörer på ett attraktivt och intuitivt sätt är grundläggande i alla automationssystem. Med över 30 års erfarenhet i branschen erbjuder vi ett komplett utbud av HMI-produkter som utvecklats med funktionalitet och användarvänlighet i fokus. Vårt erbjudande täcker ett stort antal applikationsområden, från traditionell tillverkning till infrastruktur och fordonslösningar, från kompakta paneler till industriella PC-system.

 • Driva

  Vi driver lönsamhet – från start till stopp

  Automatiserade drivsystem ökar produktiviteten i industriella processer och förlänger maskiners livslängd. Dessutom minskar kostnaderna genom effektivare energiförbrukning och mindre underhåll, vilket i sin tur förbättrar avkastningen på investeringen. Vårt sortiment inom drivsystem omfattar ett komplett erbjudande inom frekvensomriktarteknik samt mjukstartare, HMI-baserad soft motion och PLC servo/motion.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se