Sölvesborg Energi

Adress: Energivägen 10, 29480 Sölvesborg

Telefon: 0456-81 68 80

Hemsida: www.solvesborgenergi.se/

Sölvesborgs Energi och Vatten AB, Sölvesborgs Energi AB och Sölvesborgs Fjärrvärme AB marknadsför alla verksamheter under ett nytt gemensamt namn – Sölvesborg Energi.

 

Förändringen genomförs för att tydligt visa att en och samma bolagskoncern erbjuder ett stort antal tjänster. Tillsammans med det nya namnet presenteras även en ny symbol.

– Vi vet att det ibland har varit svårt att uppfatta att det är samma bolagskoncern som erbjuder tjänster inom elnät, fjärrvärme, stadsnät, elförsäljning, vatten och avlopp i Sölvesborgs kommun, förklarar Stefan Boking, VD på Sölvesborg Energi. När vi nu har samma namn vad vi än gör, blir vi ett tydligare alternativ för alla i vår omvärld.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se