Industriunderhåll I Kungsäter AB

Adress: Karl Gustav 143 Karl Gustav

Telefon: 0340-333 44

Hemsida: www.industriunderhall.se/

Företaget Industriunderhåll AB startades 1982 av en av de nuvarande ägarna, Kent Nilsson. Med tiden har sönerna Börje Nilsson och Tommy Nilsson samt Ann-Sofie Borglund tillkommit som delägare. Företaget har sedan starten utfört montering, service och reparations uppdrag med pappers- och träförädlingsindustrin som huvudsaklig inriktning. Vi har nu även kommit igång med vår nya verkstad, vi kan vara behjälpliga med det mesta bland annat inom plåtbearbetning Vår affärsidé är att installera, underhålla och reparera maskinpark inom industrin.


 

 


Företaget Industriunderhåll AB startades 1982 av en av de nuvarande ägarna, Kent Nilsson. Med tiden har sönerna Börje Nilsson och Tommy Nilsson samt Ann-Sofie Borglund tillkommit som delägare.

Företaget har sedan starten utfört montering, service och reparations uppdrag med pappers- och träförädlingsindustrin som huvudsaklig inriktning.
Vi har nu även kommit igång med vår nya verkstad, vi kan vara behjälpliga med det mesta bland annat inom plåtbearbetning

Vår affärsidé är att installera, underhålla och reparera maskinpark inom industrin.

Hör av Er till oss när Ni behöver kunnig och kompetent personal !
NYTT! Är att vi nu har startat ett dotterbolag där vi driver vår verkstad med plåtbearbetning, byggnation av olika projekt samt att vi köpt delar av KG Mekaniska AB samt att vi övertagit deras personal. Så framöver kommer vi kunna ta på oss olika hydraulik-projekt mm.

Gå gärna in på hemsidan http://www.kgmek.se/ 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
         AAA                                                                   

Logo i sol

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se