Hyrex AB

Adress: Albyvägen 40, 145 59 Norsborg

Telefon: 08-531 810 00

Hemsida: www.hyrex.nu/index.php

Hyrex bygger ställningar och väderskydd för dig som prioriterar hög säkerhet, kvalitet och funktion. Från våra kontor i Stockholm och Uppsala når vi våra kunder i Storstockholm och Mälardalen snabbt och effektivt. Vår erfarna arbetsledning och våra kvalificerade montörer ser till att du får den lösning som passar bäst för just ditt projekt. Självklart är vi med i STIB (Ställningsföretagens Branschorganisation), Stockholms Byggmästarförening och BI. Vi utbildar vår personal kontinuerligt, både i ställningsbyggnad och säkerhet.

Hyrex AB grundades 1979 och är idag ett av de ledande ställningsföretagen i Stockholm.

Vi monterar och hyr ut byggnadsställningar och väderskydd och kan även tillhandahålla bygghissar, rullställningar och stängsel.

Vi jobbar främst med systemställningar av fabrikaten Layher, Haki och +8, men vi har även Burton som komplement. Våra väderskydd är av fabrikaten Hakitäck och Kedertak.

Omsättningen ligger runt c:a 65 miljoner per år och vi är drygt 60 anställda. Vårt Stockholmskontor ligger i egna lokaler på Albyvägen 40 i Norsborg och i Uppsala finns vi på Bergsbrunnagatan 11.

Vi kan också tillhandahålla och montera Combisafeprodukter och genom ett samarbete med Stavdal kan vi erbjuda liftar och hängställningar.

Vår ambition är att hålla en hög servicenivå och vårt mål är att uppfattas som moderna, ansvarstagande och öppna.

Vi ger våra kunder bästa möjliga service santidigt som vi är kostnadseffektiva. En självklarhet eftersom vårt mål är nöjda kunder!

Att vi är moderna innebär att vi hjälper våra kunder med innovativa och smarta lösningar, anpassade efter kundens aktuella behov. Som kund ska du kunna känna dig trygg i att vi förstår vad du behöver och löser det på bästa sätt.

Vi har lång erfarenhet från ställningsbranschen och ligger i framkant när det gäller tekniska lösningar och säkra produkter. Ställningarna byggs enligt de monteringsanvisningar och säkerhetsföreskrifter som finns.

blekingegatan_1

Vår personal utbildas kontinuerligt och vi erbjuder regelbundna läkarkontroller, friskvård och gymkort. Idag har 85% av vår personal kompetensbevis, de resterande är våra lärlingar som är under utbildning. Många har dessutom kompletterat med utbildning i fallskydd, kemisk förankring, ABC, första hjälpen etc.

Vår öppenhet märks genom att vi är kundorienterade och serviceinriktade. När du är kund hos oss har du en och samma kontaktperson hela tiden som förstår ditt ställningsbehov och som du lätt kan nå. Självklart tar vi också hand om dina förfrågningar på samma professionella sätt.

taby_c_2

Välkommen att kontakta oss med din förfrågan!

 

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se