SICK AB

Adress: Botkyrkavägen 4, 143 35 Vårby

Telefon: 010 - 110 10 00

Hemsida: www.sick.com/se

SICK är en av världens ledande leverantörer av sensorbaserade lösningar för industrin. För industriautomation och logistik har vi marknadens bredaste sortiment av fotoceller och givare, smarta helhetslösningar för en säker industrimiljö och system för automatisk identifiering. Inom processautomation erbjuder vi lösningar för miljömätning, analys och processapplikationer.

 

SICK i Sverige 

SICK AB startade 1993 och vårt huvudkontor ligger i Vårby, Stockholm. Regionkontor finns även i Västra Frölunda, Göteborg. Runt om i landet finns även personal med hemmakontor.
I Sverige finns två av dotterbolagen - SICK AB och SICK IVP.  På hemsidan hittar du bl.a information om SICK,s intelligenta sensorbaserade produkter och lösningar, samt om den service SICK AB erbjuder i huvudsak för den svenska marknaden.
Verksamheten är indelad i tre affärsområden: Industriautomation, Logistikautomation och Processautomation.
SICK IVP i Linköping utvecklar och stödjer koncernens försäljning av visionprodukter.

 

Företaget  

Företaget, som grundades 1946, har en global närvaro med nästan 50 dotterbolag samt ett stort antal generalagenter. SICK har för närvarande cirka 5000 anställda världen över, och uppnådde en omsättning av EUR 596,8 m under 2009.Den perfekta partnern för dina behov inom automatisering: Intelligenta sensorer ifrån SICK  

Från fabriksautomation till logistikautomation och processautomation, är SICK en av de ledande tillverkarna av sensorer i alla dess former. Som ett av de teknik och marknadsledande företagen, SICK`s  sensorer  och applikationslösningar för industrin skapar den perfekta plattformen för en tillförlitlig och effektiv kontroll av processer, att skydda människor från olyckor samt förhindra skador på miljön.

Segmenten  

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se