Hydropascal AB

Adress: Flamtegelvägen 53, 238 39 Oxie

Telefon: 040 - 54 54 00

Hemsida: www.hydropascal.com/

Vi arbetar med försäljning och marknadsföring av högkvalitativa industriprodukter Hydro Pascal Aktiebolag är ett svenskt ingenjörsföretag som startades år 1976. Vi arbetar med försäljning och marknadsföring av innovativa och högkvalitativa industriprodukter till ett flertal industribranscher i Sverige. Våra ambitioner är att med gedigen erfarenhet och breda kunskaper utveckla en större expansionspotential på befintliga och nya exportmarknader. Sedan år 2002 är vi etablerade inom mekanisk design och konstruktion, men utför även tillverkning, montering, funktionsprovning och provtryckning av mindre tryckkärl.

Lösomat® Momentdragare

Det mest omfattande programmet i världen med hydrauliska, elektriska, pneumatiska och manuella momentdragare

Årtionden av praktisk erfarenhet med framgångsrikt utvecklingsarbete och högsta materialkvalitet, har resulterat i de här robusta och pålitliga momentdragarna. Lösomat®-programmet är det enda kompletta programmet i världen och består av elektriska, pneumatiska, hydrauliska och manuella utrustningar samt krafthylsor och övriga tillbehör. Vridmomentområdet är 80 – 27000 Nm.


CAT Pumps

Världsledande tillverkare av Triplex högtrycks kolv- och pistongpumpar

 

Vem? — CAT Pumps är en amerikansk tillverkare av Triplex kolv- och pistongpumpar, vilka har ett utförande som benämns ”positiv deplacement” och är av hög industriell kvalité. Företaget har varit verksamt under 40 år och har alltså lång och gedigen erfarenhet av industriella och kundutvecklade högtryckssystem.

Vad? — CAT Pumps är av typen Triplex, högtrycks vätskepumpar känd över världen som pålitliga, för kontinuerlig drift och med lång livslängd. Konstruktionen Triplex av våra kolv- och pistongpumpar levererar ett jämt med pulsationsfritt flöde. Den positiva deplacementskonstruktionen av våra kolv och pistongpumpar levererar ett konstant flöde från 0.95 – 908 lit/min vid tryck 7 – 700 bar.

Var? — Våra Triplex högtrycks kolv- och pistongpumpar används inom flera tusentals olika applikationer. Deras korrosionsresistans och välutvecklade drivförmåga är av väsentlig betydelse för kontinuerlig drift inom högtrycksapplikationsområden såsom biltvätt-, högtrycksrengöring-, omvänd osmosis- samt kemisk och oljeproduktion, DI vattendimma, CO2 samt eldbekämpning med skum. Våra högtrycks- Triplex kolv och pistongpumpar kan fås genom vårt nätverk över hela världen. Omfattande lagerhållning och tekniska support kan fås vid våra branschkontor i olika länder.

Varför? — Kvalitet! CAT Pumps startade tillverkning av Triplex kolv- och pistongpumpar 1968 med en övertygelse om att kunna leverera pålitliga, underhållsfria industripumpar. CAT Pumps har fältsprovats för att fungera under lång tid. Våra Triplex pumpar har erhållit ett rykte om Pumparna med Nio Liv. OEM och slutförbrukare väljer CAT Pumps därför att de är de mest pålitliga högtryckspumpar på marknaden. Vi ser fram emot att leverera er nästa Triplex högtryckspump.

Ventiler

Backventiler, skyttelventiler, överströmningsventiler & kulbackventiler

Bild på Hydro Pascal ventiler

Hydro Pascal backventiler

Hydro Pascals egenkonstruerade och egentillverkade backventiler helt i rostfritt stål klarar aggressiva och frätande medier, vatten, oljor, luft och gaser. Dimensioner - G 1/8, G 1/4 samt G 3/8. Lämpliga arbetsområden är: Vattenbehandling, grafisk industri, dosering och injicering, industriella kemikalier, filtrering och separering m.fl.


Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se