Delmaco AB

Adress: Box 114, 183 22 Täby

Telefon: 08-756 96 90

Hemsida: www.delmaco.se/

Vi tillhandahåller framförallt utrustning för elkraftindustrin. Delmaco säljer produkter från välkända tillverkare i Tyskland. Delmaco AB är ett familjeföretag grundat år 1962. Idag är det Ingrid Hindolff som driver verksamheten. Vi har genom åren byggt upp värdefull kunskap och bred erfarenhet, vilket är viktigt för att klara av de höga krav på kvalitet och säkerhet som finns ute på arbetsplatserna.

 

Vårt välkända kabelavskjutningsdon är ett verktyg för personlig säkerhet vid kabelarbeten. Det är ett väsentligt hjälpmedel för att undvika olyckor då förväxling av kablar kan ske. En mejsel skjuts genom kabeln med hjälp av en krutladdning. Avfyrning sker med en lina på ett betryggande avstånd. Olycksrisken på grund av osäkerhet och misstag elimineras.

Donet kan också kompletteras med en adapter SP för avskjutning av klena kablar med diameter upp till ca 30mm. Dessa kablar kan ha hög spänning eller hög strömstyrka. Delmaco har ett komplett utbud av produkter och tjänster samt en hög servicenivå. Vi har utrustning, tillbehör och reservdelar på lager för en snabb leverans. Delmaco  erbjuder  också service och utbildning.

Delmaco har all utrustning för kabeldragning. Vi erbjuder utrustning från välkända tillverkare och vi lämnar gärna förslag för aktuella tillämpningar.
Utrustning finns för dragning av kablar i mark och rör samt friliggande luftkabel. Vi har dragmaskiner i olika storlekar, kabelvagnar, transportvagnar, och alla tillbehör för att effektivt utföra arbetet i olika miljöer, från storstad till landsbygd.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se