Kungälvs Rörläggeri AB - Verkstaden i Göteborg

Adress: Vassgatan 3f, 415 02 Göteborg

Telefon: 031-707 95 80

Hemsida: www.kungalvs-ror.se/goteborg/

Storföretagets styrka – småföretagets flexibilitet

 komplett.jpg 

 

stambyte.jpg

brandskydd.jpg   

Om företaget

Alltsedan 1933 har Kungälvs Rörläggeri utfört rörarbeten i den geografiska region där vi fortfarande är verksamma. Vi har kontor och verkstad i Kungälv, Stenungsund, Gårdsten, Göteborg, Alingsås och Borås samt våra "rullande serviceverkstäder", d.v.s. våra telefondirigerade servicebilar som är utrustade med all tänkbar verktygsutrustning och som har ett välfyllt lager av reservdelar och tillbehör.

Avdelningar och anställda

Vi är idag nästan 170 anställda fördelade på våra kontor. Vi utför dock entreprenader utanför vårt närområde och har idag entreprenader i tex. Stockholm, Gränna, Båstad mm.

Entreprenader är företagets största verksamhet

Om man ser företagets flöde i ett helhetsperspektiv så kommer entreprenaderna först. Vår kalkylavdelning besitter ett stort kunnande och utför kalkyler för de mest varierande jobb, ofta som totalentreprenader, där vi själva kan göra systemlösningarna. Vi har flera egna projektörer som hjälper till att hitta dom bästa lösningarna till respektive projekt. Entreprenaderna styrs från Kungälv,Göteborg, Alingsås och Borås.

I regionen är vi störst på rörservice med ca. 70 servicebilar fördelade på våra filialer. I Kungälv, Göteborg och Stenungsund har vi dessutom dygnet-runt jour.

Vår sprinkleravdelning besitter högsta kunskap och utför både entreprenader och service.

Comfort ger styrka och säkrar kvalitet

Kungälvs Rörläggeri ingår i Comfortkedjan som är en ekonomisk branschförening bestående av ett 130-tal rörföretag från norr till söder. Inom Comfortkedjan ställs hårda krav på ekonomi, utveckling, kvalitets- och miljösäkring. Comfortkedjan genomför utbildningar och har bland annat varit drivande i att ta fram undervisningsprogram för installatörer. Comfort utför även löpande kvalitets- och miljörevisioner på medlemsföretagen för att säkerställa att kvalitets- och miljösäkringen efterlevs.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se