Habasit

Adress: Kalle Bas väg 1, 430 63 Hindås

Telefon: 0301-226 00

Hemsida: www.habasit.com/en/habasit-sverige.htm

Habasit, med säte i Schweiz, grundades 1946 och är sedan länge världens ledande producent av transportband och drivremmar.

Genom strategiska företagsförvärv och egen utveckling har produktutbudet under senare tid breddats till ett unikt totalerbjudande av drivnings- transportbands- och transmissionslösningar. En väsentlig anledning till detta är att aktiemajoriteten i motor- och kuggväxeltillverkaren Rossi Motoriduttori förvärvats.

All produktutveckling sker i egna laboratorier och produkterna tillverkas i 20 produktionsanläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Habasit har branschens mest avancerade laboratorier och den årliga budgeten för FoU är drygt 8 % av bolagets omsättning. Distributionen sköts av ett världsomspännande nätverk med 38 dotterbolag som vidareförädlar produkterna genom konfektionering samt ansvarar för försäljning och service mot sina lokala marknader. Den konsoliderade omsättningen har (2008) vuxit till ca 6 miljarder kronor och organisationen består av totalt ca 3600 medarbetare.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se