Svenska Höjdbolaget AB

Adress: Tidlösavägen 11, 29150 Kristianstad

Telefon: 0733 - 59 05 30

Hemsida: shbab.se

Behovet av ställningsuppförande är ständigt och kräver god kompetens! Med uppdrag fördelade på ett spann från industrier, fasader, nybyggen och oljeplattformar måste det alltid finnas ett skarpt säkerhetstänk. SHB är ett dynamiskt företag med fleråriga erfarenheter inom alla delar av ställningsbranschen, med kunden konsulterar vi kring vilken ställnings-lösning som passar bäst och har för branschen helt unika mobila lösningar. Utöver våra egna lösningar finns det ett oerhört stort kontaktnätverk för att alltid underlätta för kunden! Varmt välkommen att kontakta oss för alla sorters frågor!

SHB erbjuder ställningslösningar för privatpersoner, myndigheter och entreprenörer.
 
Vår service hålls högt i alla steg och förenklar både för dig som kund och vårt arbete kring planering, montering och demontering.
 
Planering och design
Vi börjar alltid med ett grundligt arbete tillsammans med beställaren kring vad som behövs och när det behövs. Därefter går vi igenom projektet för att säkerställa att alla krav blir tillgodosedda, samtidigt som säkerheten alltid måste beaktas. Genom att planera i god tid kan vi alltså förebygga skador på person och egendom, och se till att tid och pengar sparas. Vi har erfarna ställningsbyggare som hittar den bästa lösningen för alla projekt, och kan erbjuda lösningar med allt från enkla ställningar till mer komplexa med stängsel, hissar, plattformar eller kanske väderskydd. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi anta alla projekt inom industrisektorn!
 
Montering och lösningar
När vi påbörjar vårt projekt har vi allt material på plats från start. Skulle vi stöta på ett oväntat hinder är det snabbt åtgärdat eftersom vi har transporter med material dagligen. Vi har alltid en platsansvarig för att du som beställare ska veta att det räcker med att ringa ett nummer för att nå den som besiktigat och känner till din ställning. Kundvård är enormt viktigt för oss och vi vill att du ska känna att vi är professionella, anpassningsbara och säkra när vi är på plats. Vi följer alla gällande reger och respekterar alltid lokala policys.
 
Demontering och uppföljning
När ställningen är uppe och godkänd är den helt till kundens förfogande, och vi stör inte förrän det är dags för demontering. Demonteringen går vanligtvis något snabbare än montering, men liksom i alla led är vi noggranna med att aldrig tumma på säkerheten. En demontering planeras alltid för att förebygga skador och garantera säkerheten för båda ställningsbyggaren och kunden.
 
Oavsett vilken ställningslösning du behöver så kan du lita på Svenska HöjdBolaget! Kontakta oss direkt för att se vad vi kan erbjuda dig!

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se