Stema Wind AB

Adress: Industrigatan 5 432 67 Veddige

Telefon: 0340-38888

Hemsida: www.stemawind.com/

Vi på Stema Wind har tillsammans över 35 års samlad erfarenhet från branschen. Vi har en kunskap, en erfarenhet och ett nätverk som få kan matcha.

Stema Wind erbjuder eftermarknadsprodukter för förnybar energi främst för vindkraftsbranschen. Bolaget har grundats av Stefan Salomonsson, Martin Jansson och Jonas Rutgersson.

 

Vi hjälper alla typer av kunder, allt från mindre företag med några få vindkraftverk till företag med större parker. Vi analyserar din verksamhet och rekommenderar ett underhåll som passar dina behov.

 

Med våra förebyggande underhålls- och säkerhetsinspektioner, tryggas produktiviteten. Vi kan också rekommendera uppgraderingar för att förbättra prestandan och lönsamheten.

 

Ömsesidig förståelse är viktigt. Därför för vi en öppen dialog med våra kunder och leverantörer.

 

Fakta Stema Wind AB

  • Etablerat 2012
  • Ägare Stefan Salomonsson, Martin Jansson och Jonas Rutgersson
  • Baserat i Veddige, Hallands Län

 

Ägare 

Stefan Salomonsson har 20 års erfarenhet från flera bolag i vindbranschen. Stefan har stor tekniskt kompetens från de största leverantörerna i Sverige såsom Vestas, Suzlon, Gamesa, Kenersys, Nordex och Enercon. Vidare har Stefan ett mycket brett kontaktnät inom de ledande ägarbolagen i Sverige. Stefan kommer att fokusera på filter/vibrations-system, byggprojektledning samt teknisk rådgivning och besiktningar av vindkraftverk.

 

Martin Jansson har 15 års erfarenhet från flera bolag i vindbranschen. Likt Stefan har Martin också gedigen tekniskt kompetens från de största leverantörerna i Sverige såsom Vestas, Suzlon, Gamesa, Kenersys, Nordex samt Enercon och ett mycket brett kontaktnät inom de ledande ägarbolagen i Sverige. Martin kommer att utveckla, sälja och bygga filteranläggningar samt sälja och montera kommunikations- och vibrationslösningar. Martin kommer även att arbeta som teknisk konsult samt besiktiga vindkraftverk.

 

Jonas Rutgersson har många års erfarenhet från CC Jensen A/S och kan det mesta om  filtersystem. Jonas kommer också finnas tillgänglig som teknisk konsult.

 

 

Välkommen till Stema Wind

- vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal!

 

Martin 0725-530 481-Teknik support

Stefan 0725-530 482- Besiktningar

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se