• Rexel Sverige AB

  Adress: Prästgårdsgränd 4, 125 44 Älvsjö

  Telefon: 08-556 213 00

  Hemsida: www.rexel.com/en - www.selga.se

  Rexel provides innovative electrical solutions and equipment to improve comfort, performance, and energy efficiency, for professional customers in the industrial, residential, and commercial sectors.

 • Rörproduktion i Sverige AB

  Adress: Jungmansgatan 3, 602 38 Norrköping

  Telefon: 011 – 333 06 10

  Hemsida: www.rorproduktion.se

  Rörproduktion AB – Rörmokare, auktoriserad VVS Åtvidaberg, Linköping, Katrineholm och Norrköping

 • RGS 90 Sverige AB

  Adress: Stålverksgatan 14, 417 07 Göteborg

  Telefon: 077-148 90 90

  Hemsida: www.rgs90.se

  Vi hanterar förorenad jord och avfall på ett optimalt, ekonomiskt och miljövänligt sätt, för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder.

 • Renova Miljö AB

  Adress: Box 36, 401 20 Göteborg

  Telefon: 031 - 61 80 00

  Hemsida: www.renova.se

  Renova AB är Västsveriges ledande miljöföretag inom avfall och återvinning.

 • Ringströms Plåt och Maskinteknik

  Adress: Hammarvägen 12 232 37 Arlöv

  Telefon: 040-43 11 10

  Hemsida: www.ringstromsplat.se

  50 års erfarenhet av plåtarbeten Ringströms Plåt & Maskinteknik bildades 1982 av Åke Ringström som har varit egen företagare sedan 1975. Idag har företaget två anställda och vi utför plåtarbeten från vår verkstad i Malmö. Vi erbjuder plåtdetaljer och plåtarbeten i hela Sverige.

 • Rörproduktion i Linköping AB

  Adress: Gillbergagatan 7, 582 73 Linköping

  Telefon: 013 – 474 32 00

  Hemsida: rorproduktion.se/

  Rörproduktion AB – Rörmokare, auktoriserad VVS Åtvidaberg, Linköping, Katrineholm och Norrköping Våra rörmokare på Rörproduktion AB arbetar åt stora fastighetsbolag, energibolag, byggföretag, kommuner samt privatkunder med VVS i Norrköping, Linköping, Katrineholm och Åtvidaberg. Rörmokarna har auktoriserad erfarenhet, god service och utbildning. De utför omfattande VVS installationer från start till slut. Våra rörmokare är också flexibla för att hantera alla typer av uppdrag. Hos oss känns det tryggt att använda våra tjänster. När ett behov av erfaren och trygg rörmokare dyker upp i t.ex. Åtvidaberg står rörmokarna redo att vara behjälpliga. Vi är också specialister på värmepumpar och energioptimering.

 • Rodoverken AB

  Adress: Teknikvägen 3 Ödsmål, 444 21 Stenungsund

  Telefon: 010-470 79 00

  Hemsida: www.rodoverken.se/sv.aspx

  Säkra projekt - för din trygghet och framtida värden Med unika arbetsmetoder och lång erfarenhet är Rodoverken specialiserade på konstruktion, tillverkning och montering av skräddarsydda industrianläggningar.

 • Reng Consulting AB

  Adress: Norrbacka 27451 Skivarp

  Telefon:

  Hemsida: www.reng.se/

  Reng Consulting erbjuder kvalificerad kompetens från idé till färdig anläggning för energi- och värmeproduktion samt värmedistribution. Genom ett nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda komplett kompetens för ett anläggningsprojekt inkluderande förstudie, processprojektering, anläggningsprojektering, upphandling, projektledning, driftsättning och utbildning, samt dokumentation

 • Reinertsen Sv. A.b.

  Adress: Gärdasvägen 9b, 444 31 Stenunggsund

  Telefon: 010 - 211 52 98

  Hemsida: www.reinertsen.se

  REINERTSEN Sverige AB ingår i ett av Nordens största konsult- och entreprenadföretag REINERTSEN AS. De senaste åren har koncernen haft en stark tillväxt och har idag ca 2100 anställda med en omsättning på 2,8 miljarder NOK. I Sverige verkar vi inom affärsområdena Olja & Gas, Energi & Industri och Infrastruktur. Vi har tillsammans en gedigen erfarenhet vad gäller projektledning, konstruktion, beräkning, projektering och byggledning i Sverige. REINERTSEN är multidiciplinärt avseende engineering och har kompetens inom process, el/instrument, rör/mek, struktur, teknisk säkerhet, projektstyrning, inköp, VVS, mark och bygg samt arkitektur. Uppdragen utförs enligt REINERTSEN Sverige AB:s ledningssystem som är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi har 250 medarbetare i Göteborg, Stenungsund, Malmö och Stockholm. Huvudkontoret för den svenska verksamheten ligger nära centralstationen vid Lilla Bommen i Göteborg.

 • Rudbergs Takservice

  Adress: Holmögaddsvägen 23, 121 56 Johanneshov

  Telefon: 08-7731168

  Hemsida: www.rudbergstakservice.se

  Rudbergs Takservice har mycket god erfarenhet och god kompetens inom alla former av takarbeten på villor, bostadsrätter och övriga fastigheter. Tveka inte att kontakta oss när du behöver hjälp.PAPP Ytterlagspapp, tjärpapp, underlagspapp TEGEL Lertegel, betongtegel, glaserad. 1kupigt & 2kupigt. PLÅT Lackerad, koppar, aluzink, rheinzink, profilerad plåt, galvadplåt, rostfritt

 • Riba

  Adress: Box 2046, 128 21 Skarpnäck

  Telefon: 08 599 02 800

  Hemsida: www.riba.se

  Verksamheten i RIBA startades 1959 för att erbjuda VVS-konsulttjänster. I början av 1990-talet utökades tjänsteutbudet med teknisk förvaltning i entreprenadform. Inledningsvis bedrevs detta i mindre omfattning men i takt med att efterfrågan ökades växte entreprenadverksamheten till att idag utgöra mer än hälften av omsättningen. Dagens RIBA har ett drygt femtiofem medarbetare och omsätter ca 75 mkr. Strävan är att med en tätposition på marknaden driva en trend för ett ännu mer varierat men ändå koordinerat tjänsteutbud. Ägare till RIBA sedan 1988 är med lika delar Bo Granström (ordf) och Björn Thelning. Micael Andersson är vd och styrelsen består av Bo Granström, Björn Thelning och Kjell Argelius.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se