• Cramo Sverige AB

  Adress: Rudanvägen 6, 136 50 Haninge

  Telefon: 08-564 707 30

  Hemsida: www.cramo.se/Web/Core/Pages/StartPageCountry.aspx?id=6769&epslanguage=SV

  Cramo är en paneuropeisk uthyrningskoncern. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors.

 • Collage Arkitekter AB

  Adress: Kanalgatan 59, 931 32 Skellefteå

  Telefon: 0910-75 00 30

  Hemsida: www.collagearkitekter.se

  Collage Arkitekter är från start sju väletablerade arkitekter och byggnadsingenjörer, som brinner för god arkitektur. I ägargruppen ingår även Skellefteåentreprenören Mats Lövgren.

 • Canmera Comfort AB

  Adress: Blekeslänten 3, 416 57 Göteborg

  Telefon: 031-337 83 00

  Hemsida: www.canmera.se

  Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder bra inomhusklimat samt energi- och kostnadseffektiv fastighetsdrift med minimal miljöpåverkan.

 • C3C Engineering AB

  Adress: Honnörsgatan 14, 352 36 Växjö

  Telefon: 0470-34 74 60

  Hemsida: www.c3c.se

  Vi är leverantörer av stödmurar och planlager för alla typer av industriell verksamhet. Våra massiva betongblock byggs enkelt ihop likt lego till flexibla, robusta och flyttbara lagerlösningar.

 • Constrera

  Adress: Banvaktsvägen 24, 171 48 Solna

  Telefon: 08-121 477 00

  Hemsida: www.constrera.se/

  Constrera skall genom engagemang och nytänkande, utmana och förändra byggbranschen så att människor vill arbeta med och för oss.

 • Climat80 AB

  Adress: Box 9013 200 39 Malmö

  Telefon: 040-36 34 00

  Hemsida: www.climat80.se

  Climat80-Gruppen är en av Öresundsregionens största privatägda klimatentreprenörer. I över 30 år har vi utvecklat verksamheten till att idag vara en av regionens ledande företag inom våra marknadssegment.

 • C.C. Jensen A/S

  Adress: Løvholmen 13, 5700 Svendborg, Denmark

  Telefon: (+45) 63212014

  Hemsida: www.cc-jensen.com/

  C.C.Jensen was among the first in the world to develop and implement the concept of off-line oil filtration in combination with the very fine filtering CJC™ filter elements. Ever since the company was founded in 1953 we have dedicated considerable resources to optimizing oil cleanliness in off-line circuits. The tangible result of these efforts is the complete CJC™ range of Fine Filters, Filter Separators, Desorbers and Vacuum Filters - all designed for the effective removal of solid particles and/or water and gases from fluids in power transmitting, lubricating, quenching and isolating applications. The non-tangible result is a vast knowledge and experience with oils and oil maintenance. The mission of the CJC™ organisation worldwide is to make use of both products and knowledge to the benefit of our customers. Our vision is to further develop our products and knowledge to maintain world class level.

 • CGF Bygg och Service AB

  Adress: Box 133, 878 23 Aneby

  Telefon:

  Hemsida: cgfbygg.se/

 • Cyréus Arkitektur AB

  Adress: Östergatan 1, 152 43 Södertälje

  Telefon: 070-424 69 87

  Hemsida: www.cyreus.se/

  Cyréus Arkitektur jobbar nära våra kunder för att tillsammans utveckla deras fastigheter. Vi finns i Södertälje och har idag samarbete med bl a LE Lundbergs, AstraZeneca och Scania/DynaMate vars miljöer vi är är med och utformar.

 • Certex Svenska AB i Skellefteå

  Adress:

  Telefon: 070-526 75 02

  Hemsida:

  CERTEX är den ledande leverantören av stållinor och lyftredskap i Europa och erbjuder kunden:

 • Certex Svenska AB i Täby

  Adress: Pentavägen 3 SE-183 02 Täby

  Telefon: +46 8 758 00 10

  Hemsida: www.certex.se/

  Vi har i flera år utmärkt oss genom att tillhandahålla innovativa lösningar på våra kunders lyftproblem och har byggt upp en omfattande applikationskunskap och erfarenhetsbank. Våra medarbetare är experter och vi är stolta över att ge dem kontinuerlig utbildning. Vi använder Lifting KnowHow för att kunna ge er bästa tänkbara service och teknisk support.

 • Celltech Energy System AB

  Adress: Äggelundavägen 2 175 62 Järfälla

  Telefon: +46 8 445 78 70

  Hemsida: www.celltech.se/

  CellTech är marknadsledande när det gäller batterier och laddare. Vårt mål är att täcka våra kunders totala batteri- och laddarbehov genom att skapa unika lösningar som är optimala såväl tekniskt som ekonomiskt.

 • Co-Pilot Bygg & Projektledning AB

  Adress: Nordenflychtsvägen 74, 4tr 112 51 Stockholm

  Telefon: 08-29 69 90

  Hemsida: www.co-pilot.se

  CO-Pilot är ett mindre företag som arbetar med bygg- och projektledning. Vi jobbar ju givetvis nästan hela tiden ute på byggarbetsplatserna, men vi har vårt huvudkontor på Nordenflychtsvägen i Stockholm. Vi är drygt 15 personer i verksamheten varav tre äger företaget. Vårt arbetssätt går ut på att tillsammans med uppdragsgivaren tydliggöra målen och vägen dit. Sedan tar vi över och ser till att vi följer den utstakade vägen, samordnar, leder det dagliga arbetet och når fram till målen. När det händer något på vägen tar vi initiativet och kommer med förslag till lösning som sedan uppdragsgivaren godkänner innan vi fortsätter. Med vilja och engagemang rakt genom hela företaget kommer man långt.

 • Combisafe International AB

  Adress: Tallbacksgatan 16, SE-195 72 Rosersberg

  Telefon: +46 (0)8 354048

  Hemsida: www.combisafe.se

  Combisafe grundades i Sverige under tidigt 1980-tal och har lett utvecklingen av innovativa säkerhetslösningar för arbete på höjd i över två decennier. Combisafe, som har utvecklat och infört ett antal revolutionerande nya system och produkter, har varit involverat i mångaprestigefyllda projekt världen över, till exempelThe Shard i London, Storbritannien, samt Victoria Tower i Stockholm och Ferrari World i Abu Dhabi. Företagets produktutbud, som till stor del har satt standarden för branschen, består av förebyggande fallskyddslösningar som t.ex. räckesnät i stål och nedfallskärmar, lösningar för säker åtkomst som t.ex. trappor och ställningssystem inklusive tillfälliga väderskyddstak.

 • Colly Filtreringsteknik AB

  Adress: Box 81, 16494 Kista

  Telefon: 08 703 01 00

  Hemsida: www.colly.se/

  Collygruppen marknadsför tekniskt kvalificerade komponenter och funktionslösningar till industrin i Norden inom valda nischer. Genom god kunskap om kundernas processer kombinerat med teknisk kompetens ska Collygruppen vara effektiva och lönsamma partners för kunder och leverantörer.

 • Comarc Projektering AB

  Adress: Box 47165, 10074 Stockholm

  Telefon: 08-505 240 00

  Hemsida: www.comarc.se

  Comarc bildades 1982 och har lång erfarenhet av projektering. Med vår erfarenhet kan vi erbjuda förslag som tidigt tar hänsyn till funktion, teknik, design och ekonomi. Genom att delta från programarbete till genomförande, från råmark till detaljplan, från idé till förverkligande har vi skapat en unik kompetens för att se helheten i projekten. Vi kan hantverket och vi använder det kreativt. Vi är lyhörda och ser till att slutresultatet skall motsvara kundens krav och tänkt design. Vårt sätt att projektera med 3D ger möjligheter att dels samgranska med övriga projektörer dels att illustrera den tänkta utformningen med bilder. Vi projekterar skolor, förskolor, bostäder, idrottsanläggningar, kontor, kommersiella lokaler, planläggning. Från program, skisser, idéer till bygghandlingar.

 • Calderys Nordic AB

  Adress: Box 8714, 402 75 Göteborg

  Telefon: 031-54 09 00

  Hemsida: www.calderys.se/

  Calderys är världsledande när det gäller monolitiska eldfasta material. Vår uppgift är att hjälpa er att nå en allt högre produktion med ökade produktivitetsmål, samtidigt som säkerheten för era medarbetare och er utrustnings funktion är prioriterade. Vår förmåga att leverera säkra, tillförlitliga och högeffektiva eldfasta lösningar kommer att fylla dessa behov. Denna broschyr beskriver hur vårt globala nätverk av experter, tillsammans med våra lokala sälj-, kundservice- och produktionsteam, kan utveckla och leverera kundanpassade lösningar baserade på monolitiska och prefabricerade eldfasta material över hela världen på ett snabbt, effektivt och säkert sätt. Tack vare vårt senaste förvärv i Indien (ACE Calderys) tillhandahåller vi nu kundanpassade tjänster i Sydostasien och Mellanöstern. Hos Calderys går prestanda och säkerhet hand i hand. Varje medarbetare är ansvarig och utbildad för att tillämpa våra höga miljö-., hälso- & säkerhetsstandarder (Environmental, Health, & Safety (EHS)). Detta gäller inte bara hos oss, utan även vid insatser i våra kunders anläggningar.

 • Christofer Polhem Gymnasiet

  Adress: Norra Hansegatan 16, 621 82 Visby

  Telefon: 0498-269680

  Hemsida: www.cpg.se

  Christopher Polhemgymnasiet är en skola som har teknik och naturvetenskap som gemensam nämnare för alla sina utbildningar. På en del av våra utbildningar får du lära dig grunderna inom ett yrke, på andra får du kunskaper och färdigheter som ger dig en solid grund för vidareutbildning på högskolan.

 • C&D Snickeri

  Adress: Box 604, 521 21 Falköping

  Telefon: 0515-776570

  Hemsida: cdsnickeri.se

  C&D Snickeris resa började 1988 i en snickeriverkstad utanför Falköping. Två personer med en extraordinär känsla för trä startade snickeriverksamhet. Om förhållandena från början var enkla var affärsfilosofin desto mer ambitiös: att göra specialsnickerier som genomsyrades av högt kvalitetstänkande, för att på så sätt få jobba med de mest exklusiva, krävande och framförallt roliga uppdragen. Idag, två decennier senare, är C&D Snickeri ett av Sveriges största snickerier. De ursprungliga 50 kvm verkstad har blivit 4.000 kvm egen produktionsanläggning. Våra uppdrag passerar genom en trimmad organisation. Vi erbjuder professionell och personlig projektledning genom alla faser: från kalkyl och beredning till snickeriproduktion, ytbehandling och montering på objektet genom våra resande montörer. I Sverige såväl som övriga Europa.

 • CCI Valve Technology AB

  Adress: Box 603, 661 29 Saffle

  Telefon: 0533-68 96 00

  Hemsida: www.ccivalve.com

  CCI Valve Technology AB/BTG Valves verksamhet utgörs av utveckling, tillverkning och marknadsföring av ångkonditionerings-ventiler och ångkyldysor. Huvudkunderna finns inom kraft- och processindustrin. Företaget har varit pionjär på området ända sedan 1929, då den första ångkonditioneringsventilen introducerades på marknaden. BTG Valves specialventiler är huvudsakligen framtagna för tryck- och temperaturreglering av ånga i miljöer med hårda krav, såsom t ex för turbin-bypasser, konditionering av processånga samt en rad ventiler för tryckreglering av matar- och kylarvatten.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se