Collage Arkitekter AB

Adress: Kanalgatan 59, 931 32 Skellefteå

Telefon: 0910-75 00 30

Hemsida: www.collagearkitekter.se

Collage Arkitekter är från start sju väletablerade arkitekter och byggnadsingenjörer, som brinner för god arkitektur. I ägargruppen ingår även Skellefteåentreprenören Mats Lövgren.


Tillsammans har vi mer än 100 års erfarenhet av att erbjuda byggkonsulttjänster som förverkligar våra kunders idéer - med hög arkitektonisk ambition och varaktig kvalitet.

Collage vill skapa god och hållbar arkitektur som ger positiva upplevelser, som sticker ut och som bidrar till ett attraktivt och bättre samhälle. Vi siktar alltid på att överträffa våra kunders förväntningar.

Vårt mål är att genom ett nära, branschkunnigt ägande och kvalificerade medarbetare vara marknadens ledande företag inom vårt verksamhetsområde.


Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se