• Kone AB

  Adress: Bagarbyvägen 61, Sollentuna

  Telefon: 08-752 35 00

  Hemsida: www.kone.se

  Vi tillhandahåller industriledande hissar, rulltrappor, rullband och automatiska dörrar samt innovativa lösningar för underhåll och modernisering.

 • Kebony Asa

  Adress: Renvallsvägen 23, 65350 Karlstad

  Telefon: 070-58 91 955

  Hemsida: www.kebony.com

  Kebony is the only sustainable alternative to tropical hardwood when beauty and performance are essential.

 • Kungälvs Rörläggeri AB - Verkstaden i Göteborg

  Adress: Vassgatan 3f, 415 02 Göteborg

  Telefon: 031-707 95 80

  Hemsida: www.kungalvs-ror.se/goteborg/

  Storföretagets styrka – småföretagets flexibilitet

 • Kamstrup AB

  Adress: Enhagsslingan 2, 187 40 Täby

  Telefon: 08-522 265 00

  Hemsida: kamstrup.se

  Kamstrup AB är ett dotterbolag till Kamstrup A/S som är en global koncern med huvudkontor i Danmark.

 • Karlstads Bostads AB

  Adress: Box 1505, 651 21 Karlstad

  Telefon: 054-540 76 00

  Hemsida: www.kbab.se

  Karlstads Bostads AB äger och förvaltar cirka 7 300 hyreslägenheter och lokaler i centrala Karlstad. Företaget har ungefär 140 anställda. KBAB är helägt av Karlstads kommun genom koncernen Karlstads Stadshus AB.

 • Krafft Måleri AB

  Adress: Idrottshuset 1A 702 25 Örebro

  Telefon: 019 – 10 57 40

  Hemsida: krafft-maleri.se

  Måleri och färghandel i centrala Örebro Krafft Måleri AB är ett företag med en över 100 år lång historia. Vi bedriver måleri och färghandel i centrala Örebro. Från den adressen utgår våra målare och här finner du även vår butik med ett brett utbud av måleri- och tapetprodukter.

 • KAM Technology AB

  Adress: Vasagatan 10 702 10 Örebro

  Telefon: 019-6090551

  Hemsida: www.kamtech.se

  Vi bygger från grunden för att kunna erbjuda energibesparande och kostnadseffektiva systemlösningar till hög kvalitet. Vårt tänk är innovativt och självkritiskt. Vårt engagemang och vår erfarenhet ger er en trygg resa till slutbesiktigat objekt.

 • Kraftdragarna AB

  Adress: Norra Seglargatan 15, 721 32 Västerås

  Telefon: +46(0)21-170480

  Hemsida: www.kraftdragarna.se

  Kraftdragarna AB ägs av Svenska Kraftnät (50%), Vattenfall AB Elproduktion (25%) och Vattenfall Eldistribution AB (25%). På uppdrag av ägarna svarar Kraftdragarna AB för service och akuta specialtransporter som är en viktig del i en väl fungerande elförsörjning. Tunga lyft och transporter på land och vatten är vår specialitet. Vi har en stark organisation och stora resurser för att planera och genomföra alla typer av uppdrag. Kraftdragarna AB är ett etablerat företag med ledning och nyckelpersoner som kan visa upp en gedigen och mångårig erfarenhet från tung godshantering över hela världen.

 • Karlstads Byggtjänst AB

  Adress: Sågverksgatan 49A 652 21 KARLSTAD

  Telefon: Tel: 054-53 30 93

  Hemsida: www.karlstadsbyggtjanst.se

  Karlstads Byggtjänst AB startade 1994. Vi är idag ca 40 anställda i företaget. Vi har lång och gedigen erfarenhet av totalentreprenörsansvar för genomförandet inom nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad samt byggservice. Vi arbetar bl.a. inom nedanstående områden: Entreprenad, Trivselhus, Fönsterbyten, samt Byggservice.

 • Kali snickerier AB

  Adress: Box 304, SE-551 15 JÖNKÖPING

  Telefon: +46(0)36-12 05 70

  Hemsida: www.kalisnickerier.se/

  KaliDörren Kali har blivit ett begrepp på den svenska marknaden när det gäller dörrar och glaspartier i offentlig miljö. Att KaliDörren fått denna position beror främst på det stora kvalitetsmedvetandet och att Kali svarar upp till de krav som marknaden kräver. På KaliDörren ställs det stora krav på funktion, form och design. Tack vare ett nära samarbete med arkitekter och entreprenörer är skräddarsydda lösningar inget omöjligt. Kali dörrar och glaspartier tillverkas inom Kali- Gruppen. Allt material är noga utvalt för för att ge användaren den känsla som bara en Kaliprodukt kan ge.

 • karnag AB

  Adress: Sjöflygvägen 37, S-183 62 Täby

  Telefon: 08-630 10 00

  Hemsida: www.karnag.se/

  Karnag AB har en unik specialkompetens inom högtemperaturisolering av t ex varma motordetaljer och räddningsprodukter inom räddningstjänst. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogband inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepe

 • Kiwa Sverige AB

  Adress: Box 1940, 751 49 UPPSALA

  Telefon: 018 – 17 00 00

  Hemsida: www.kiwa.se/

  Kiwa Sverige är ett komplett certifieringsbolag. Vi erbjuder certifieringar inom livsmedels- och byggbranschen, samt systemcertifieringar. Vi arbetar i hela Norden, med våra lokala revisorer nära dig som kund. Vi erbjuder också internationella certifieringar genom Kiwakoncernen. Kiwa Sverige har bildats av de tidigare företagen Certifieringskontoret Swedcert, Kiwa Nordic och KiwaAranea/ Aranea Certifiering.

 • Kallins Storköksprojekt

  Adress: Box 111, 246 22 Löddeköpinge

  Telefon: 046-77 21 90

  Hemsida: www.kallin-storkok.se/

  Kallin storkök har mångårig erfarenhet som ger ekonomi i planering, investering och drift.

 • Klüber Lubrication AB

  Adress: Vasagatan 36, 111 29 Stockholm

  Telefon: +46 8 59098600

  Hemsida: www.klueber.com/se/en/

  Speciality lubricants for initial fill are at the core of our business. We offer our customers expert tribological solutions by supplying tailor-made speciality lubricants directly to customers in almost all branches of industry and regional markets.

 • KE-Gruppen AB

  Adress: Ynglingagatan 14 113 47 Stockholm

  Telefon: 08 - 54 54 79 00

  Hemsida: www.kegruppen.se/

  KE gruppen arbetar med projektering av husbyggnadskonstruktioner. Vi gör utredningar i tidiga skeden, upprättar program- och bygghandlingar för t.ex. bostäder, kontor och affärscentra. Uppdragen kan gälla såväl nybyggnad som om- och tillbyggnad av varierande storlek. Vi använder moderna projekteringshjälpmedel. För hållfasthets- och statiska beräkningar använts förekommande datorprogram. Ritningar samt specifikationer framställs med hjälp av olika CAD-program som är kompatibla med varandra.

 • KTR Sverige AB

  Adress: Sollentuna

  Telefon: 08-625 02 90

  Hemsida: www.ktr.com/se/startsidan.htm

  KTR Sverige AB är att helägt dotterbolag till KTR Kupplungstechnik GmbH. I mer än 50 år har vi utvecklat och tillverkat axelkopplingar för otaliga applikationer och är idag en världsledande aktör inom vårt område. Dagligen jobbar våra lösningar i applikationer såsom transportbanor, monteringslinjer, mobil hydraulik, fleroperationsmaskiner, stenkrossar, fartyg, pumpar, vindkraftverk med mycket mera. I vårt moderna utvecklings-och testcenter skapar vi morgondagens lösningar inom kopplingsteknik. KTR Sverige AB är en säljorganisation med teknisk support och lager för alla svenska kunder. Vi är övertygade om att vår närhet, stora tillgänglighet och djupa kunnande gynnar våra kunder på bästa sätt.

 • Konecranes AB

  Adress: Stockholm/Norrköping Staffans väg 6 A 192 78 Sollentuna

  Telefon: 0706-089763

  Hemsida: www.konecranes.se/portal/

  Konecranes är en världsledande koncern när det gäller att erbjuda lyftutrustning till olika branscher över hela världen. Vi har ett brett kundregister som innefattar verkstads- och processindustri, skeppsvarv, hamnar och terminaler. Oavsett dina lyftbehov, är Konecranes filosofi att alltid levera utrustning och service som förbättrar ditt företags utrustning och effektivitet.

 • Kakel & Tegel AB

  Adress: Carlsgatan 54 Malmö

  Telefon: 040-615 30 50

  Hemsida: www.kakel-tegel.com/

  Hos oss hittar du keramiska plattor och tegel i världsklass! Vi säljer bl.a. kakel, klinkerplattor, tegel - fasadtegel, taktegel och glaserat tegel, kök och badrum.

 • Kvadrat AB

  Adress: Sveavägen 90, 7tr 113 59 Stockholm

  Telefon: 08 - 441 87 00 (vxl)

  Hemsida: www.kvadrat.se/

  Kvadrat är ett kunskapsföretag med målsättning att skapa konkurrenskraft åt utvalda kunder. Kvadrat grundades 1988 och idag är vi 140 medarbetare. Vi har kontor i Stockholm, Linköping, Jönköping och Malmö. För dig som är kund innebär detta att du kan förvänta dig konsulttjänster av mycket hög klass inom våra fem affärsområden: Inbyggda system Systemutveckling och IT-arkitektur Ledning & Coachning Management För dig som vill bli kvadratkonsult innebär det stora möjligheter, om du har erfarenhet och drivkraft. Till vänster presenterar vi företagets affärsidé, vår organisation, siffror och våra branscher.

 • Karlskoga Kraftvärmeverk AB

  Adress: Karlskoga Kraftvärmeverk AB, Box 42 691 21 Karlskoga

  Telefon: 0586-750100

  Hemsida: www.karlskogaenergi.se

  Karlskoga Kraftvärmeverk AB är ett helägt dotterbolag till Karlskoga Energi & Miljö AB. Verket producerar och levererar fjärrvärme till 1270 anläggningar i Karlskoga, varav cirka 900 villor. Verket levererar också ånga till industrier i Björkborns industriområde. Enkelhet, tillgänglighet och affärsmässighet är de framgångsfaktorer som ska känneteckna verksamheten. För att förenkla kontakterna med oss så kan alla kontakter med de olika bolagen ske genom vår kundservice som förmedlar ärenden vidare om svaret inte kan lämnas direkt. Vår kundservice finns i koncernens huvudkontoror på Skrantahöjdsvägen 38 där också dotterbolagen, förutom Karlskoga Kraftvärmeverk, har personal. Kraftvärmeverket finns i industriområdet Björkborn. Sedan 2001 är koncernens bolag kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se