• Vattenregleringsföretagen

  Adress: Kyrkgatan 21, 831 25 Östersund

  Telefon: 063-15 08 00

  Hemsida: www.vattenreglering.se

  Vattenregleringsföretagen svarar för reglering av vattnet för kraftproduktion i • Umeälven • Ångermanälven • Indalsälven • Ljungan • Ljusnan • Dalälven

 • VST Nordic AB

  Adress: Bogårdvägen 45A 5tr,128 62 Sköndal

  Telefon: 08-447 35 50

  Hemsida: www.vstnordic.se

  Vår huvudsakliga verksamhet är att som totalentreprenör uppföra betongstommar enligt VST-systemet i stockholmsområdet.

 • Ventilationsteknik i Kungsbacka AB

  Adress: Hantverksgatan 5A, 434 42 Kungsbacka

  Telefon: 0300-194 60

  Hemsida: www.kbavent.se

  Ventilationsteknik i Kungsbacka AB (tidigare Billdals Ventilation AB ) grundades 1982. Kontor och lager finns sedan 2004 på Hantverksgatan i Kungsbacka.

 • Västerbergslagens utbildningscentrum, VBU

  Adress: Västerbergslagens utbildningscentrum Box 830, 771 28 Ludvika

  Telefon: 0240 - 865 00

  Hemsida: www.vbu.se

  VBU står för Västerbergslagens utbildningscentrum, som är ett kommunalförbund mellan Ludvika och Smedjebackens kommuner. Tack vare samverkan kan vi ha ett större utbud av utbildningar.

 • Verde Consulting OY

  Adress: Nuottakallio 1 H, FI 02230 Espoo, Finland

  Telefon: +358 50 46 95 255

  Hemsida: www.verdeconsulting.net/

  Mr. Klas Blomqvist is the founder of Verde Consulting Oy Ab and is a B2B professional in international trade with experience from companies like Nokia and Siemens. He has closed numerous deals during his career and is specialized in working in multidisciplinary business environments. Klas has obtained a unique knowledge of the Nordic trade and industrial markets especially in Finland, Norway and Sweden.

 • Villa Total Bygg AB

  Adress: MOLNBACKAVÄGEN 1 177 71 Järfälla

  Telefon: 08-58010010

  Hemsida: www.villatotal.se

  Villa Total är ett registrerat varumärke som står för högklassiga leveranser av energihus och även enklare fritidshus. I dag pratas det mycket om energi globalt och att vi måste spara energi. Kraven från boverket är skärpta och husen som byggs måste uppfylla stränga energikrav. Det tycker vi är bra och vi kan med stolthet säga att vi redan idag uppfyller de hårdare kraven med råge. Vi kan med vår unika klimatkonstruktion förhindra att köldbryggor uppstår i våra hus vilket minimerar energiåtgången med upp till 40%. Ändå har vi en sund konstruktion från grund till tak. Hushållen står för en väldigt stor användning av energi och vi är stolta och glada att just vi kom på den geniala bygglösningen som på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt sätt kan mer än halvera energianvändningen för hushållen. Vi ligger i framkant när det gäller nytänkandet inom energihus och är även mycket konkurenskraftiga när det gäller priset. Som om detta inte vore nog så kan nämnas att våra hus blir i princip underhållsfria, vilket ger dig tid till annat som förgyller vardagen för just Dig. Varmt välkomna till en revolutionär inom energihus!

 • Ventilationsprojekt Stockholm syd ab

  Adress: Bangatan 6 151 32 Södertälje

  Telefon: 010 – 209 69 60

  Hemsida: www.ventilationsprojekt.se/kontakt/ventilationsprojekt-stockholm-syd/

  Ventilationsprojekt-gruppen består av följande företag och räknar vi samman åren som våra företag funnits, blir det tillsammans 95 år av erfarenhet: Ventilationsprojekt i Norrköping Ventilationsprojekt i Nyköping (tidigare Ventilationsservice i Nyköping AB) Ventilationsprojekt Teknik Ventilationsprojekt Stockholm Syd AB Ventilationsprojekt i Eskilstuna AB Linköping Plåt & Ventilation Energi & Inneklimat i Norrköping Ventilationsprojekt-gruppen vänder sig till kunder i alla led såsom brukare, fastighetsägare, landsting, kommuner, byggnadsentreprenörer, husfabrikanter och projektledningsföretag.

 • Västerås betonghål

  Adress: Tallmätargatan 1b, 72134 Västerås

  Telefon: 021-132740

  Hemsida: www.vbhab.se/

  Vi har utrustningen, det gedigna kunnandet och den långa erfarenhet som borgar för högsta kvalitet både när det gäller håltagning och större, komplicerade rivningsuppdrag. Vi planerar och organiserar varje uppdrag i detalj, vi har en säker känsla för vilken metod som är den optimala i varje enskilt fall och kan därför oftast erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vi ger god och snabb service, är kvalitetsmedvetna och strävar alltid efter att hålla tidplaner. Tidspressade uppdrag, uppdrag med kort varsel samt uppdrag som kräver intensiva insatser under begränsad tid är något av en specialitet för oss.

 • Värmesvets Entreprenad AB

  Adress: Vikhemsvägen 15, SE-241 38 Eslöv

  Telefon: 0413-104 53

  Hemsida: www.varmesvets.se/www.varmesvets.se/index.html

  Värmesvets Entreprenad AB (VSE) grundades 1984 som rörentreprenör med svetsning och installation av förisolerade kulvertsystem som huvudområde. Genom åren har företaget utvecklats och sysslar idag med alla typer av kvalificerade rör och processinstallationer. Vi är indelade i tre affärsområden:

 • Växjöbostäder AB

  Adress: Box 241 351 05 Växjö

  Telefon: 0470 74 85 00 / 0470 77 08 80

  Hemsida: www.vaxjobostader.se/

  Växjöhem AB ingår i en koncern med de övriga kommunala bostadsbolagen Hyresbostäder i Växjö AB och Vidingehem AB. Moderbolag är Växjö Kommunföretag AB.

 • Värends Byggplåt AB

  Adress: Arabygatan 19, 352 46 Växjö

  Telefon: 0470-76 45 00

  Hemsida: www.varendsbyggplat.se/

  Vattenavrinning, Fasadarbeten, Skorstenar, Taktäckning, Huvar mm.

 • Vytab

  Adress: Brene Österåkersvägen 643 93 Vingåker

  Telefon: 0151-51 80 40

  Hemsida: www.vytab.se/

  VYTAB erbjuder kompletta objektanpassade kommunikationsvägar, säkra leveranstider och produkter med hög kvalitet till realistiska priser. Läs mer om våra produkter och kontakta oss för en offert.

 • Vimmerby PB AB

  Adress: Krönsnäs 707 598 92, Vimmerby

  Telefon: 0492 - 105 99

  Hemsida:

  Arbetar inom cement och betong samt inom byggnadsentreprenad.

 • Vacon AB

  Adress: Anderstorpsvägen 16, 2 tr 171 54 Solna

  Telefon: 08 - 293055

  Hemsida: www.vacon.se/

  Vacon är idag en av de ledande leverantörerna av frekvensomriktare för varvtalsreglerade växelströmsdrivsystem. Vacon drivs av en passion för utveckling, tillverkning och försäljning av de bästa frekvensomriktarna på planeten - och inget annat. Frekvensomriktare kan användas för varvtalsstyrning av elmotorer eller bistå vid elkraftgenerering från förnybara energikällor. Vacon har FoU- och produktionsenheter i Finland, USA, Kina, Italien och Indien, samt försäljningskontor i 27 länder. Under 2011 hade Vacon en omsättning på 381 miljoner EUR och 1.400 anställda globalt. Vacon (VAC1V) är noterade på Helsingfors Börs. Vacon erbjuder idag frekvensomriktare inom effektområdet 0,2 kW - 5 MW (lagerför i Sverige upp till 250kW) Vacon AB är ansvarig för marknadsföring, försäljning och service av moderbolagets produkter på den svenska marknaden. Huvudkontoret och lager ligger i Solna och regionkontor finns i Jönköping, Göteborg, Köping och Umeå.

 • Villeroy Boch Gustavsberg AB

  Adress: Industrigatan 1, 447 81 Vårgårda

  Telefon: 08-570 391 00

  Hemsida: www.gustavsberg.com

  På Gustavsberg har vi ett komplett sortiment för ett smartare badrum där både funktioner och design är hållbara och innovativa. Vårt arbete drivs av ambitionen att skapa lösningar som inspirerar vår omgivning och sätter nya standarder. Samtidigt har vi varit med under en lång tid och vet vad som fungerar. I vårt sortiment finns allt man behöver i alla tänkbara modeller och format. Tvättställ, wc-stolar, skåp och hyllor. Blandare, duschar, bad och bubbel. You name it – Gustavsberg’s got it. Alla våra produkter passar naturligtvis också ihop med varandra. Väljer man Gustavsberg innebär det att man oftast gör det bästa miljövalet. Man kan också vara säker på att servicenivån och kvalitén är mycket hög. Dessutom har vi en effektiv logistik från inköp till kund. Och vår försäljnings- och serviceorganisation gör alltid sitt allra bästa för lösa de eventuella problem som kan dyka upp. Så fort det bara går.

 • Vattenfall vattenkraft AB

  Adress: Vattenfall Vattenkraft AB, 971 77 Luleå

  Telefon: 08-739 50 00

  Hemsida: www.vattenfall.se

  Vattenfall äger och driver 102 vattenkraftstationer i Norden, 92 i Sverige och 10 i Finland. Vår svenska vattenkraft producerar omkring 35 TWh (terawattimmar) per år beroende på vattentillgång. Vi på Vattenfall äger och driver 102 vattenkraftverk i Norden, de flesta i Sverige och några i Finland. Vår svenska vattenkraft producerar mellan 30 och 40 TWh per år beroende på vattentillgång. Vattenkraft fungerar också som ”hjälpkraft” när det slutar blåsa och vindkraften inte kan producera el. Just nu är vattenkraften mitt uppe i ett omfattande investeringsprogram. Vi planerar att investera 13 miljarder i våra kraftverk fram till 2023. Dessutom arbetar vi med att förbättra miljösäkerheten i våra vattenkraftverk och att ytterligare förstärka våra dammar.

 • Vänersborgs Industritjänst AB

  Adress: Grunnebo 296, 462 93 Vänersborg

  Telefon: 0521-25 54 60

  Hemsida: www.vanersborgsindustritjanst.com

  Vänersborgs Industritjänst AB utför all slags sanering & demontering inom bygg & industri samt privata fastighetsägare. Verksamheten startades 1990 och drivs av Kenth Irvefjord tillsammans med sju anställda. Vi arbetar i hela Västra Göta-land med utgångspunkt i Vänersborg, och vänder oss till privatpersoner, företag och kommuner.

 • Växjö Kommun

  Adress: Box 1222, 351 12 Växjö

  Telefon: 0470-410 00

  Hemsida: www.vaxjo.se/

  Växjös kännetecken, Europas grönaste stad, är resultatet av allt miljöarbete som gjorts och kommer att göras av såväl privata som offentliga aktörer. Växjö tar miljö- och klimatfrågorna på allvar och arbetar långsiktigt. Till höger hittar du mer information och uppdaterade goda exempel på vad som genomförts. För att vara trovärdiga krävs självklart fortsatt långsiktigt miljö- och klimatarbete. Här kan du följa lite av vad som händer. I kommunens bokslut hittar du varje år resultat och vad som är aktuellt. För tips på miljöevenemang och liknande, se rubriken Så kan du bidra.

 • VA-Ingenjörerna AB

  Adress: Scheelegatan 3, 21228 Malmö. Vretenvägen 13, 171 54 Solna

  Telefon: 040 -28 67 00

  Hemsida: www.vaing.se

  VA-Ingenjörerna är en ledande funktionsleverantör inom miljö och vattenrening. Vi arbetar inom affärsområdena Kommunal och Industri och är ca 60 anställda på 8 platser i landet. Företaget är ett helägt dotterbolag till Krüger A/S och är därigenom en del av Veolia Water Solutions & Technologies som är världsledande inom processtekniska lösningar för vattenbehandling. VA-Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Ett av våra starka kompetensområden är VA-IT, där vår Automation & IT avdelning i nära samarbete med våra processmakare skapar kostnadseffektiva lösningar för godare vatten och renare sjöar. VA-Ingenjörerna AB är certifierade enl. ISO 9001 och ISO 14001.

 • Värme- och kraftföreningen

  Adress: 169 99 Stockholm

  Telefon: 010-505 35 21

  Hemsida: www.vok.nu

  Värme- och Kraftföreningen (VoK) är en ideell förening med medlemmar från bl.a. processindustri, kraftindustri och energiverk i Sverige. Även flera högskolor är representerade. Föreningen består av ett 80-tal medlemmar varav cirka 60 stycken även ingår i Skadegruppen. Föreningen startades 1978 och hette från början Turbinsektionen. Föreningen var då inriktad mot frågor som gällde mottryckskraft. Under årens lopp utökades verksamheten till att innefatta frågor som gäller industriell produktion och konsumtion av energi och sektionen ändrade namn till Värme- och Kraftsektionen. År 2004 fick föreningen sitt nuvarande namn, Värme- och Kraftföreningen.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se