• FC Consulting

  Adress: Box 94, 82077 Gnarp

  Telefon: 0652-20 100

  Hemsida:

  Utför byggnadssnickeriarbeten.

 • Flakebergs Vind AB

  Adress: Flakeberg Mossen 1, 467 94 Grästorp

  Telefon: 0514-310 42

  Hemsida:

  Föremålet för bolagets verksamhet är att bygga, äga och handla med anläggningar för produktion av energi och därmed förenlig verksamhet. Förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

 • Flogas Sverige AB

  Adress: Brännkyrkagatan 63, 118 22 Stockholm

  Telefon: 08-675 00 80

  Hemsida: www.flogas.se

  Flogas är Sveriges största leverantör av gasol.

 • Flex Interior Systems AB

  Adress: Boställsvägen 1, 702 27 Örebro

  Telefon: +46 19 10 02 30

  Hemsida: www.flex.se

  Med väldesignade systemväggar och smarta undertakslösningar skapar vi inspirerande kontor.

 • Francks Kylindustri i Stockholm AB

  Adress: Hovslagarevägen 4 Box 581, 192 05 Sollentuna

  Telefon: 08-594 968 00

  Hemsida: franckskylindustri.se

  I tre generationer har Francks stått för Sveriges kunnigaste yrkeskår inom industriell kyla och värme.

 • Fire And Risk Engineering Nordic AB

  Adress: Hamnplan 11, 753 19 Uppsala

  Telefon: 018-18 58 00

  Hemsida: www.fireab.se

  Vi består av 12 brandingenjörer och brandskyddsprojektörer som är specialistutbildade inom brandskyddsprojektering, brandorsaksutredning, sprinkler, brandlarm mm.

 • Flytgolv i Landskrona AB

  Adress: Plastgatan 2, 261 73 Häljarp

  Telefon: 0418-43 50 80

  Hemsida: www.flytgolv.se/

  Flytgolv i Landskrona AB” alltid steget före”

 • Fire Safety Design AB

  Adress: Fredsgatan 11 200 22 Malmö

  Telefon: +46 (0)10- 20 70 400

  Hemsida: www.fsd.se

  FSD startades 1977 i Lund med huvudsaklig inriktning mot brandskydd i offshore-verksamheter. Med över 30 års erfarenhet är vi landets äldsta brandkonsult för funktionsbaserad brandsäkerhet. Företaget har under åren vuxit med duktiga och kunniga konsulter och har idag bred kompetens inom brandskydd, riskhantering, tunnelsäkerhet och krishantering. Vi medverkar i både stora och små projekt i såväl Sverige som utomlands från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlskrona, Kristianstad och Helsingborg.

 • Future CAD in Sweden AB

  Adress: Årstaängsvägen 1A, 4tr 117 43 Stockholm, Sweden

  Telefon: +46 (0) 8 598 599 00

  Hemsida: www.futuregroup.fi/sv/

  Future Group (grundat 1987) är ett privatägt Finskt företag som sedan grundandet har arbetat som värdeadderande distributör (Value Added Distributor) för det världsledande designföretaget Autodesk Inc. Autodesk produkter Oavsett om du behöver programvara som verktyg för att designa, hantera, analysera eller dokumentera - Autodesk har den perfekta lösningen för dig. Optimera dina resurser och minimera misstagen med Autodesks lösningar.

 • Fixturlaser AB

  Adress: Östergårdsgatan 9, SE-431 53 Mölndal

  Telefon: +46 31 706 28 00

  Hemsida: www.fixturlaser.com/sv/

  Since the very beginning in 1984, ELOS Fixturlaser has helped industry throughout the world to achieve more profitable and sustainable production. We have reached where we are today by having the courage to think beyond the norm and follow slightly unconventional paths. We have had the courage to make mistakes and find new directions. Through our resolve, ambition and knowledge we have become a global player and a leader in innovative, user-friendly shaft alignment.

 • Filterteknik b.w AB

  Adress: Box 170 56, 167 17 Bromma

  Telefon: 08 26 91 05

  Hemsida: www.filterteknikbw.se/

  Filterteknik är ett helsvenskt företag med huvudkontor i Stockholm. Våra produkter tillverkas i Sverige med tyngdpunkten förlagd till Hovmantorp.

 • Forslight Oy

  Adress: Brännbackavägen 4, 68810 Ytteresse

  Telefon: +358 50 550 9872

  Hemsida: www.forslight.fi

  Ab Forslight Oy grundades 2005 som en efterföljare till Firma Tommy Forsman som bedrivit verksamheten i utrymmen i Ytteresse sedan 1997. Ägare är Tommy Forsman och antalet anställda är idag fyra + en konsult. Verksamheten växer hela tiden och omsättningen är i dagsläget ca 1,3 M€/år. Verksamheten finns sedan januari 2007 i en ny industrihall på Brännbackavägen 4 i Ytteresse.

 • Festo AB

  Adress: Box 21038 200 21 Malmö

  Telefon: 040 38 38 10

  Hemsida: www.festo.com/cms/sv_se/index.htm

  Pneumatisk och elektrisk rörelseteknologi från Festo står för innovation och maximal produktivitet inom industri- och processautomation – från enskilda komponenter till monteringsfärdiga lösningar. För succé inom din verksamhet.

 • Falck Design AB

  Adress: Box 102 51 SE-434 23 KUNGSBACKA

  Telefon: 0300-15820

  Hemsida: www.falckdesign.se/

  FalckDesign AB ägs av engelska James Halstead plc. En koncern som är en av Europas ledande inom golv för offentlig miljö. Huvudkontoret ligger i Manchester, England. FalckDesign säljer i första hand golv till offentlig miljö. Vi erbjuder ett brett sortiment av plastgolv, gummigolv samt textila golv med hög kvalité, design och funktion. I vårt sortiment ingår även golv för transportsektorn. Våra kontor ligger i Kungsbacka och Stockholm och vårt lager ligger i Norsborg, söder om Stockholm.

 • Flens Kommun

  Adress: Sveavägen 1 642 81 Flen

  Telefon: 0157-190 00

  Hemsida: www.flen.se/

  En del tror att Flen ligger vid sidan omEtt hus i mittens rike. Klicka för att göra bilden större men egentligen ligger Flens kommun mitt i. Mittens Rike säger en del. Så har det faktiskt alltid varit. Ett tecken på handel och kontakter med omvärlden är fornborgarna. De finns tätare här än någon annanstans i världen, sägs det. Då kom besökarna med båt. Numer kommer de med stambanan och på vägarna som bär till och från Flen. Titta på en karta så förstår du. Så många tillfartsvägar är det inte många som har. En annan egenhet med Flensbygden är att man ofta träffar på kungar, statsministrar och näringslivstoppar. Här får de vara I fred. Man kan möta dem på systembolaget eller i trafiken. För bygdens folk är det inget särskilt med det. Det är nog därför makthavarna trivs så bra här. Här kan man vara som folk är mest.

 • FVB Sverige AB

  Adress: Anton Tamsväg 3, 194 34 Upplands Väsby

  Telefon: 08 - 5947 61 60

  Hemsida: www.fvb.se

  I Sverige har FVB drygt 100 medarbetade, och är verksamma på totalt sju orter. I Sverige och internationellt är vi den ledande energikonsulten inom Värme, Kyla, Kraftvärme och Process. Genom våra lokalkontor i Sverige, Canada och USA erbjuder FVB ökat kundvärde genom lokal förankring på en globaliserad marknad. Vision FVB ska vara den ledande energikonsulten i Sverige och internationellt. Mission FVB ska med hög kompetens och stort engagemang minska klimatpåverkan och bidra till ett hållbart samhälle. Affärsidé FVB är den kompletta energikonsulten som med effektiva och miljövänliga lösningar skapar lönsamhet för våra kunder. Genom vårt oberoende och vår bredd skall vi täcka kundens behov allt ifrån marknadsanalys och kundkommunikation via utredningar, projektering, byggledning till idrifttagning och dokumentation. Vi skall vara med och påverka såväl branschens forskning och utveckling som dess effektivisering och kundanpassning. Våra kunder är energiföretag, fastighetsbolag och industri inom och utom landet.

 • FR Teknik AB

  Adress: Scheelegatan 9, 212 28 MALMÖ

  Telefon: 040-29 40 80

  Hemsida: www.frteknik.se

  Din kompletta leverantör för Fabriks- & Processanläggningar inom Livsmedels- och Läkemedelsindustrin samt inom Kemisk industri! Vår affärsidé är att erbjuda produkter och service med hög kompetens och kvalitet. Vi vill skapa lönsamhet för våra kunder genom kunskap, kreativitet och långsiktiga relationer. Kvalitet och flexibilitet skall leda FR-gruppen till att uppnå kundens önskemål.

 • Furniture Consulting AB

  Adress: Box 94, 820 77 Gnarp

  Telefon: 0652-201 00

  Hemsida: fcab.se

  Furniture Consulting AB är ett företag som har stor erfarenhet inom byggentreprenad- och inredningsbranschen. Vi har samarbetat med våra anställda och underentreprenörer i Sverige och utomlands sedan tidigt 1980-tal. Samtliga samarbetspartners som vi anlitar är dokumenterat kända för sin noggrannhet och pålitlighet av våra uppdragsgivare samt är kvalificerade yrkesmän. Bakgrund Vi startade med att inreda laboratorium och inredningar samt specialarbeten i möbelbutiker. Därefter har uppdragsansvar samt åtagande av arbetet ökat till totalansvar för hel- och delentreprenader. Framgångsrecept Vi har en lång erfarenhet av att genomföra projekt oftast under tidspress samt med höga kvalitetsmål. Vi har haft skiftande karaktär på uppdragen vilket gett oss en tanke- och handlingsberedskap för att möta oväntade situationer. Vi vill ha en lokal förankring i Sverige, men givetvis också fortsätta utveckla konceptet mot den internationella marknaden. FCAB har en ekonomisk stabil bas vilket ger Er som kund en trygghet i ett långsiktigt samarbete. Vi har kollektivavtal med Svenska Byggnadsarbetarförbundet, SEKO samt SIF/TCO.

 • Flowcrete Sweden AB

  Adress: Box 22032, 250 22 Helsingborg

  Telefon: 042 600 07 00

  Hemsida: www.flowcrete.se

  Hos oss går kreativitet och innovation hand i hand för att leverera förstklassiga golvbeläggningar över hela världen - For the world at your feet! Flowcrete Sweden AB är ett dotterbolag till Flowcrete Group Ltd - ett engelskt familjeföretag som på 20 år har vuxit från att vara ett lokalt bolag till en av världens ledande tillverkare av fogfria golvsystem. I dag marknadsför Flowcrete både epoxi-, vinylester- akryl- och polyuretanbeläggningar. Detta gör Flowcrete till den främsta leverantören av fogfria golv på den skandinaviska och europeiska marknaden.

 • Forum Arkitekter AB

  Adress: Västra Hamngatan 6, 411 17 Göteborg

  Telefon: 031-13 39 90

  Hemsida: www.forumarkitekter.se

  Vi hjälper människor och företag att förverkliga idéer kring byggprojekt. Vi är goda lyssnare med stort engagemang och ger snabba svar och tydliga återkopplingar. Störst kundnytta uppnås genom samverkan och respekt för kundens önskemål kring ekonomi, tidsplan och kvalitet. Därför vill vi att kunden kommer till Forum Arkitekter.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se