• Nordic Scaffold Group AB

  Adress: Filaregatan 17, 442 34 Kungälv

  Telefon: 0303-100 90

  Hemsida:

  Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom byggnadsverksamhet såsom uppförande av byggnadsställningar samt därmed förenlig verksamhet.

 • NCC AB

  Adress: Vallgatan 3, 170 80 Solna

  Telefon: 08-585 510 00

  Hemsida: www.ncc.se

  NCC är ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag.

 • Nyköpingshem AB

  Adress: Skjutsaregatan 32, 611 29 Nyköping

  Telefon: 0155-755 00

  Hemsida: www.nykopingshem.se

  Nyköpingshem är det största bostadsbolaget i Nyköping. Vi ägs av Nyköpings kommun som också utser företagets styrelse. Nyköpingshem är ett aktiebolag, men också ett allmännyttigt företag. Detta innebär att vår verksamhet ska drivas på affärsmässiga villkor men utan enskilt vinstintresse. Det betyder att vinstmedel ska stanna i företaget och inte vara större än vad som är försvarbart för att säkerställa en långsiktig fastighetsförvaltning.

 • Nettobrand AB

  Adress: Dumpergatan 3, 442 40 Kungälv

  Telefon: 070-787 99 11

  Hemsida: www.nettobrand.se

  Vi har arbetat med förebyggande brandskydd i 20 år och har stor erfarenhet av både produkter och av de leverantörer vi använder oss av. Med stora inköp pressar vi priserna. Du kan dock alltid lita på att vi följer företagets allra viktigaste grundprincip: det pris du ser är det absolut lägsta som vi fysiskt möjligt kan erbjuda.

 • Nacka kommun

  Adress: Granitvägen 15, 131 81 Nacka

  Telefon: 08-718 80 00

  Hemsida: www.nacka.se

  Nacka kommun gör Nacka till en attraktiv plats att leva, vistas och verka på. Här bor 95 000 personer och antalet ökar stadigt.

 • Naturgolv i Stockholm AB

  Adress: Lärjungevägen 6 136 69 Vendelsö

  Telefon: 070-553 18 06

  Hemsida: www.golvslipning.me/Vendelso/Naturgolv-i-Stockholm-AB

  I Vendelsö finns det 6 golvslipare som kan hjälpa er med golvslipning eller skötsel av trägolv varav Naturgolv i Stockholm AB är en av dem. Både pris och kvalité kan variera mellan olika golvslipningsmetoder och därför kan det vara smart att kolla med flera alternativ inom golvslipning i Vendelsö eller på orter i närheten.

 • Normans i Jönköping AB

  Adress: Soldattorpsgatan 2 554 74 Jönköping

  Telefon: 036 – 18 71 50

  Hemsida: www.normans.nu/

  Normans AB grundades i början av 1990-talet och har under årens lopp utvecklats till ett kunskapsföretag inom rivning, sanering, betonghåltaging och miljöinventering.

 • Niels Kjeldsen Consulting AB

  Adress: Filaregatan 17, 442 34 Kungälv

  Telefon: 0303-100 90

  Hemsida:

  Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom bygg- och industrisektorn, entreprenad och handel med bygg- och ställningskomponenter samt därmed förenlig verksamhet.

 • Nolia AB

  Adress: c/o Destination skellefteå Laboratorgränd 7, 931 62 Skellefteå

  Telefon: +46 910-547 60

  Hemsida: www.nolia.se/sv/

  Nolia är Norrlands största mässarrangör och arrangerar fack- och publikmässor i Piteå, Skellefteå, Umeå och Sundsvall samt har konferensverksamhet i Piteå och Umeå. Vi genomför nationella och internationella konsultuppdrag. Vi är specialiserade på att utveckla olika typer av möten - som konferenser, mässor och events.

 • Nykopingshem AB

  Adress: Box 1019, 611 29 NYKÖPING

  Telefon: 0155-755 00

  Hemsida: www.nykopingshem.se/

  Nyköpingshem är det största bostadsbolaget i Nyköping. Vi ägs av Nyköpings kommun som också utser företagets styrelse. Nyköpingshem är ett aktiebolag, men också ett allmännyttigt företag. Detta innebär att vår verksamhet ska drivas på affärsmässiga villkor men utan enskilt vinstintresse. Det betyder att vinstmedel ska stanna i företaget och inte vara större än vad som är försvarbart för att säkerställa en långsiktig fastighetsförvaltning.

 • Nordtrafo i Bjärtrå AB

  Adress: Strinne 213, 872 96 Bjärtrå

  Telefon: 0612-522 10

  Hemsida: www.nordtrafo.se/

  Proffs på transformatorer Behöver du transformatorer som är anpassade efter dina behov. Vi tar fram kundanpassade för 1-Fas och 3-Fas transformatorer samt strömtransformatorer.

 • Noxor AB

  Adress: Fabriksgatan 8 701 45 ÖREBRO

  Telefon: 019-219060

  Hemsida: www.noxor.se/

  NOXOR AB är en serviceinriktad leverantör av materialhanteringsutrustningar med tillhörande komponenter av hög kvalitet och tillgänglighet. Vår delägare Fellingsbro Mekaniska AB är en anrik verkstad med stort kunnande. Vi har också en gemensam historik som sträcker sig tillbaks till Bröderna Envall-tiden från 1900-talets början. NOXOR AB finns centralt placerade i Örebro och vi är idag 12 anställda. ​ NOXOR AB:s verksamhet Projekt: - Säljer, projekterar, konstruerar och leder små och medelstora projekt. - Köper upp tillverkning och montage och tillhandahåller en funktion. Service: - Utför service och förbättringsarbeten. - Besiktigar och föreslår förändringar. - Ger tekniskt stöd och dokumenterar ombyggnader. - Specialist på fastbränsle och askhantering vid kraftvärmeverk. Maskiner: - Säljer, konstruerar och levererar kvalitetsmaskiner för bulkhantering. Reservdelar: - Levererar reservdelar för gamla och nya anläggningar och maskiner.

 • NorCare Living Quality AB

  Adress: Drottning Kristinas Väg 1, 662 23 Åmål

  Telefon: Tel 0532-135 35

  Hemsida: www.norcare.se/

  Husky centraldammsugare, och Husky centralsugsystem för industri och lantbruk samt Shop-Vac våt- och torrdammsugare marknadsförs och distribueras i Sverige av NorCare Living Quality AB

 • Nässjö Kommun

  Adress: Stadshuset, Rådhusgatan 28, Nässjö

  Telefon: 0380-51 80 00

  Hemsida: www.nassjo.se

  Nässjö kommun ligger i Jönköpings län och omfattar 933 kvadratkilometer och bildades 1971 då ett antal köpingar och landskommuner slogs samman med Nässjö stad. I Nässjö kommun finns 13 tätorter. Inom kommunen ligger Sydsvenska höglandets högsta punkt, Tomtabacken 377 meter över havet. I Nässjö kommun bor 29 503 personer och av dessa bor cirka 16 000 i centralorten. I menyn till vänster hittar du mer information både om vår historia och statistiska uppgifter om vår kommun.

 • Neova AB Bioheat Pantcentralen

  Adress: Box 1143 824 13 Hudiksvall

  Telefon: 0771-98 00 00

  Hemsida: www.neova.se/sv

  Neova är Skandinaviens ledande bioenergiföretag. Vårt syfte är att trygga tillgången på lokal hållbar energi. Det arbetar vi helhjärtat för. Varje dag. Neova är bioenergi. Vårt erbjudande består av produkterna pellets, oförädlade trädbiprodukter, torv samt fjärrvärme. Vår breda produktportfölj gör att vi kan tillgodose den svenska marknadens behov av bioenergi. Neova driver även en högteknologisk komposteringsanläggning, den första i sitt slag i Sverige. Bland våra kunder finns såväl stora värmeverk och industrier som villaägare.

 • Norra Älvstranden Utveckling AB

  Adress: Box 8003, 402 77 Göteborg

  Telefon: 031-779 96 00

  Hemsida: www.alvstranden.com/hem/

  Älvstranden Utveckling AB är ett helägt kommunalt bolag med uppgift, av Göteborgs Stad, att leda och driva arbetet med utvecklingen av Norra och Södra Älvstranden. Visionen om den Goda staden ligger till grund för vårt arbete.

 • Norrbottens Bergteknik AB

  Adress: Betonggatan 3, 942 36 Älvsbyn

  Telefon: 0929-10910

  Hemsida: www.bergteknik.se/

  Vi har förtroendet att borra och spränga i bergtäkter för ett antal större och mindre ballastleverantörer. De som vi jobbar och samarbetar med regelbundet är SWEROCK, SVEVIA, SKANSKA och BDX utöver dessa arbetar vi även långsiktigt med ett flertal lokala aktörer. Bergteknik är medlemmar i BEF och desutom auktoriserade bergsprängare. Norrbottens Bergteknik utför borrnings-, sprängnings- och wiresågningsarbeten med hela Sverige som arbetsområde. Vi losshåller i bergtäkter i de fyra nordligaste länen, där vi har ett gott samarbete med ett antal kross entreprenörer. När vi arbetar i entreprenader har vi alltid egen personal som tillsammans med kunden går igenom riskinventeringar och planerar för att på bästa sätt utföra jobbet.

 • Nordansjö Industriagentur AB

  Adress: Box 1373, 251 13 Helsingborg

  Telefon: 042 327 900

  Hemsida: www.nordansjo.com/

  Nordansjö Industriagentur AB was established in 1992 for sales and service of industrial products to the Nordic markets. We are specialists on products and components used in the high-tech industry. We offer contacts with clients and manufacturers by direct personal communication. Our well equipped sales office is located in Helsingborg. Copenhagen International is our closest airport and we have excellent access to all destinations. Welcome to make business with us.

 • NVS Installation AB

  Adress: Kylarvägen 12, 541 35 Skövde

  Telefon: 010-475 21 80

  Hemsida: www.nvs.se/

  Närhet, enkelhet och helhet. Där har ni NVS erbjudande i ett nötskal. För att kunna fortsätta att erbjuda våra kunder det bästa på installationsmarknaden, krävs det att vi hänger med i utvecklingen. Eller som Juan Vallejo, vd för NVS och koncernchef för Imtech Nordic, uttrycker det: – Installationsbranschen behöver moderniseras. NVS går i täten och skapar nya möjligheter tillsammans med våra kunder. Verksamhet med stor bredd Redan idag är NVS ett av Nordens ledande installationsföretag med ett 90-tal kontor i Sverige, Norge och Finland. Vi kan hjälpa våra kunder med allt inom värme och sanitet, service och underhåll, sprinkler, industri, kyla och ventilation.

 • NA Altanglas AB

  Adress: Industrig. 34, 295 39 Bromölla

  Telefon: 0456-28500

  Hemsida: www.altanglas.se

  NA Altanglas är ett familjeföretag med över 20 år i branschen, 12 heltidsanställda med lokalytor på c:a 2800 m2 i egna lokaler. Vi finns i Bromölla men levererar och bygger över hela Blekinge och stora delar av Skåne, vi använder oss även av lokala snickare då det behövs så priset blir det samma.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se