Olle Lind Golv AB

Adress: Stensätravägen 9, 127 39 Skärholmen

Telefon: 08-640 02 50

Hemsida: www.ollelindgolv.com

Vi är ett företag inriktat på att bygga och lägga golv. Vi vänder oss till entreprenörer/beställare som vill ha trygghet, kompetens och kvalitè.


Företagets största tillgång är våra golvläggare som besitter ett mycket stort yrkeskunnande vilket är en förutsättning för vår verksamhet. Företaget utför rena tjänster; matt och träläggning i hela Stockholms Län. Företagets viktigaste kunder är till stor del byggare, referens: SKANSKA,NCCPEABJM AB.

Olle Linds affärsidé är att i samarbete med ledande materialleverantörer tillgodose våra kunders behov av golvbeklädnader med rätt kvalitet till bästa totalekonomi

Idag har såväl kvalitetskraven som miljömedvetenheten ökat inom byggbranchen. Många kunder och uppdragsgivare kräver att de underentreprenörer man anlitar har kvalitets- och miljöplaner. Vi är ett auktoriserat golvföretag, vilket innebär att vi klarar de krav som ställs och kan lämna de garantier som behövs.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se