Optimera AB

Adress: Cederströmsgatan 1 212 39 Malmö

Telefon: +46 (0)40-692 37 00

Hemsida: www.optimera.se/wps/wcm/connect/optimera/optimera

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs. Vi säljer byggvaror, byggmaterial och relaterade tillbehör för alla byggprojekt, stora som små. Optimera har idag byggvaruhus från Töcksfors i norr till Trelleborg i söder och omsätter drygt 2 miljarder kronor. Vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners för att därmed öka både vår egen och kundens lönsamhet och bli den mest innovativa, professionella och effektiva bygghandelskedjan i Sverige med inriktning på proffs. I våra varuhus finns enbart erkända varumärken för att säkerställa att våra kunder alltid är nöjda med våra produkter. Vår personal genomgår fortlöpande utbildningar för att vår service skall vara i högsta klass.

Optimera som varumärke etablerades 2001 i samband med en fusion av fyra anrika aktörer i Norge och Sverige. Optimeragruppen har sedan dess vuxit på den nordiska marknaden och ingår idag, tillsammans med Dahl Sverige AB, i divisionen Saint-Gobain Distribution Nordic. Optimerakoncernen ägs sedan 2005 av franska Saint-Gobain med huvudsäte i Paris och är en av Europas största leverantörer av byggmaterial och byggvaror.
Optimera finns förutom i Sverige dessutom i Danmark, Norge, Estland och Lettland och gemensamt har vi mer än 160 byggvaruhus med drygt 3000 anställda.

Vår affärsidé är att vara den mest innovativa, professionella och effektiva bygghandelskedjan i Sverige med inriktning på proffs. Vi skall sträva efter att vara ledande inom handel med Trävaror, Byggmaterial och Byggförnödenheter samt sälja produkter med rätt kvalitet till konkurrenskraftigt pris, med minsta möjliga miljöpåverkan.

Välkommen till Optimera

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se