• ÅF

  Adress: Östra sandgatan 14, 25227 Helsingborg

  Telefon: 010-505 00 00

  Hemsida: www.afconsult.se

  ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. ÅF har idag cirka 4 500 medarbetare. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. Omsättningen år 2010 uppgick till ca 4,8 miljarder SEK. ÅF kombinerar avancerat ingenjörskunnande, förnyelse och modernaste teknik med mångårig tradition och förankring i svensk industri. Få teknikkonsulter har idag samma bredd och resurser. Genom vår breda kunskap får vi förmånen att vara en resurs i en rad framtidsinriktade uppdrag inom de mest skiftande områden för både stora och små företag. Det kan vara allt från utveckling av mobiltelefoni till projektering av kompletta energianläggningar.

 • Ållebergsgymnasiet

  Adress: Ållebergsgymnasiet, 521 81 Falköping

  Telefon: 0515-803 71

  Hemsida: www.falkoping.se/allebergsgymnasiet

  Ållebergsgymnasiet är hemvisten för många nationellt prisade verksamheter som till exempel vårt volleybollgymnasium, vårt regionala elitfotbollsgymnasium, våra körsångare, vår skoltidning DIGGIT, våra fordonslackerare, våra guldsmeder och våra elever inom Ung Företagsamhet, UF, för att nämna några!

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se