Imtech VS teknik

Adress: Spårgatan 14, 671 21 Arvika

Telefon: +46 10 472 40 00

Hemsida: imtech.com/SE/Imtech-Nordic-Sverige/Elteknik.html

Oavsett vad det handlar om inom elteknik och elservice kan vi på Imtech Elteknik erbjuda den bästa lösningen för just dina behov. Imtech Elteknik levererar allt inom elteknik, elservice, automation, kraftteknik data och telecom, säkerhet och energioptimering. Vi tar fram en Idé, vi konstruerar en lösning, vi installerar och monterar samt utför service och underhåll.

 

Vårt mål är att erbjuda våra kunder det allra bästa i elektroteknisk konstruktion och service. Använda rätt kompetens och välja rätt resurser tar vi ditt projekt hela vägen från idé eller koncept till en färdig och komplett lösning. Vi håller våra egna verkstäder för att tillhandahålla service och underhåll av elektriska motorer, generatorer och transformatorer.

Oavsett om du kommer från industrin, offentlig förvaltning eller byggföretag hjälper vi dig med allt från helhetslösningar till mindre uppdrag.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se