AB Färdig Betong

Adress: Kalkbruksgatan 8 Göteborg

Telefon: +46 104-50 50 00

Hemsida: www.fardigbetong.se/

AB Färdig Betong är en av de ledande aktörerna i Sverige, när det gäller platsgjuten betong.

Vi levererar betong till allt från broar, tunnlar, vägar, hus och andra samhällsgrundande stora objekt till garageuppfarter och flaggstångsgrunder.

Vi har stor kunskap och erfarenhet av hur man rationellt och optimalt använder den platsgjutna tekniken för att hjälpa kunden till den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

Utöver den fabrikstillverkade betongmassan tillhandahåller vi tillbehör och tjänster, som exempelvis kvarsittande form av betong med tillhörande konstruktionsarbete, råd om miljöanpassat byggande och råd om transporter och pumpning.
 
Oavsett om Du är en stor eller liten kund så är Färdig Betong ett kunskapsföretag som vet att service, kvalitet och tekniskt kunnande är prioriterat för Dig som köpare.

Färdig Betong ingår i den svenska familjeägda koncernen Thomas Concrete Group med verksamhet i Sverige, USA, Tyskland och Polen.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se