Ternstedt Invent AB |

Adress: Eksågsvägen 4 | 597 24 ÅTVIDABERG

Telefon: 0120-295 90

Hemsida: www.ternstedtinvent.se/

Vi är din lokala installatör! Vi jobbar med vatten, värme och kylinstallationer, el, plåt, ventilation och fastighetsskötsel. Vi har en bred kompetens inom fastighetsteknik.

De senaste åren har vi också breddat oss geografiskt genom förvärven av de välkända och välrenommerade företagen Franzons Rör i Kisa, Nylanders VVS installationer i Brokind, J-sons Kyl i Västervik samt Ventilation & Fastighetstekniks serviceavdelningar i Västervik och Vimmerby. Vi ingår i Comfortkedjan och Elkedjan. I IVT-centren i Linköping, Norrköping och Västervik är vi även delagare.

Vi har successivt kompletterat våra ursprungliga verksamhetsområden och har idag sex konkurrenskraftiga affärsområden (VVS, El, Plåt, Ventilation, Drift och Kyla).

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se