Ställningsmontage AB

Adress: Box 39, 825 21 Iggesund

Telefon: 0650-225 80

Hemsida: iggesund.stallningsmontage.se/

Ställningsmontage & Industritjänst AB (SMI) är ett serviceföretag som i första hand bistår skogs-, process- och annan industri med sina tjänster i samband med såväl löpande underhåll och driftstopp som investeringar.

Vår mer än 50-åriga erfarenhet från branschen gör att vi vet vad som krävs och ni som våra kunder kan känna er trygga i er relation med oss.

Vi anpassar alltid våra resurser till bästa möjliga lösning för våra kunder. Det innebär att vi, när så krävs, alltid ställer upp även med kort varsel. 

Vi är idag drygt 100 årsanställda med gedigen och hög kompetens för såväl ställningsarbeten som byggnadsarbete. 

Ställningsmontage & Industritjänst (SMI) är medlem i Sveriges Byggindustrier och branschorganet STIB och vi är ett Auktoriserat Ställningsföretag. Vi utför våra arbeten med hög kvalite' och säkerhet på alla nivåer.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se