Erichs Armatur AB

Adress: Box 9144 200 39 Malmö

Telefon: 040-31 15 50

Hemsida: www.erichsarmatur.se/

Erichs Armatur AB levererar ventiler och ställdon samt servicetjänster till kraftvärme- /kärnkraftverk, VA-verk och övrig industri.

 Gemensamt för produkterna är att de reglerar flöden av olika slag. Erichs Armatur grundades 1965 och är ett välkänt namn i branschen. Våra kunder vänder sig till oss när de vill ha en samarbetspartner som kan erbjuda såväl produkter och teknisk rådgivning som servicetjänster.
Ledande varumärken, erfarenhet och kunskap
Erichs Armatur ägs till lika delar av Auma Group och Pentair, som tillhör de ledande företagen i branschen. Auma och Pentair är både ägare och leverantörer vilket borgar för kontinuitet och stabilitet i vår verksamhet. Vi samarbetar också med ett flertal andra tillverkare som alla är ledande inom sina produktområden. På så vis har vi alltid tillgång till ett brett program av välkända produkter och kan erbjuda rätt produkt för varje projekt.
Utgångspunkt från Malmö
Huvudkontor, lager och montageverkstad är beläget i Malmö. Regionala försäljningskontor finns i Stockholm, Skellefteå, Västerås och Gävle. Våra servicecenter finns i Malmö, Borås, Västervik och Gävle.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se