ABJ Netcom AB

Adress: Finspångsgatan 52 C 163 53 Spånga

Telefon: 08-230 600

Hemsida: abjnet.se/index.php

ABJ NetCom AB utför el-, tele- och datanätsinstallationer med hjälp av duktiga och erfarna installatörer. Vi är installationsbolaget som är experter på el-, tele- och datanätsinstallationer. Vi har kompetens och resurser att serva våra kunder med alla typer av installations- och serviceuppdrag.

INSTALLATION

  •  Elinstallationer
    Vi utför alla typer av elinstallationer, såväl på industrier och kontor som i privata hem. Vi hjälper dig med nybyggnation, service, reparation, om- och tillbyggnad (ROT).
  •  Ställverk
    Vi utför montage av lågspänningsställverk samt provning och idrifttagning av ställverksanläggningar. Våra kunder finns inom industri, stat, kommun, bygg- och fastighetsbolag.
  •  Om-och tillbyggnation
    Vi utför om- och tillbyggnation av bostäder, kontor och industri (ROT).
Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se