Treefurn AB

Adress: Fågelviksleden 14, 543 50 Tibro

Telefon: 0504-41 400

Hemsida: www.treefurn.com

Att vara ett snickeri och kalla sig gränslöst kan kanske tyckas lite kaxigt – men vi på TreeFurn står för det. För oss innebär nämligen gränslöst kort och gott att vi förverkligar era idéer och drömmar - om vi pratar om inredning för offentlig miljö eller legotillverkning av komponenter. Vår historia inleddes redan på 60-talet då TreeFurn i Tibro AB mitt under den stora framstegsoptimismen, högertrafiksomläggningen och till tonerna av The Beatles slagdängor började tillverka hemmöbler under namnen Rönnermans, Åkessons Möbler m.fl. Så fortsatte det fram till året när Sverige grävde brons i USA, dvs 1994. Då blev TreeFurn ett helägt dotterbolag till inredningskoncernen ROL och verksamheten övergick från hemmöbler till inredning. ROL satt sedan vid rodret fram till år 2009, efter det blev TreeFurn ett fristående inredningssnickeri. Där befinner vi oss idag och med 40-talet anställda kan vårt snickeri åta sig utveckling, konstruktion, tillverkning, montering, packning och lagerhållning av både enstaka objekt och åter­kommande leveranser. Vi har lång erfarenhet från projekt inom till exempel butiksinredning, kontorsinredning, hotellinredning och materialet Corian®. För oss är ni som kund och den personliga kontakten alltid det viktigaste - ni ska känna att vi vet vilka ni är och vilka behov ni har. Vår personal brinner för att förverkliga era idéer och det är inte för inte som TreeFurns motto är att ingenting är omöjligt, som Gunde Svan en gång sa. Som sagt – gränslöst var ordet. Så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vårt snickeri kan förverkliga just era idéer!

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se