Skellefteå Rostfria AB

Adress: Hedgatan 49 93149 Skellefteå

Telefon: 0910 - 72 97 77

Hemsida: www.rostfria.se

1950 startade Skellefteå Rostfria AB och idag sysselsätter företaget ett 25-tal personer. Tillverkningen baserar sig på legoarbeten i rostfritt stål till tillverknings-, snickeri- och byggnadsindustrin. Konstverk och utsmyckning i olika material förekommer också. Liksom tak- och fasadbeklädnader i rostfritt, koppar, zink, aluminium samt lackerad plåt.

  • Inget skall vara oss främmande.
    För att uppnå detta har vi försett oss med en maskinpark som motsvarar kundens behov. Dessutom har vi genom åren byggt upp en mycket kompetent personal.
  • En klart uttalad kvalitetsinriktning. 
    Våra kunder skall kunna lita på att produkterna uppfyller de högsta kraven på kvalitet. Vi är tredjepartscertifierade enligt ISO 9001:2000.
  • Korta leveranstider.
    Ett lager av framför allt rostfritt material, minskar leveranstiderna och gör det möjligt att hjälpa kunder i kritiska lägen.
Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se