Injo Golv AB

Adress: Girovägen 9, 175 62 Järfälla

Telefon: 08-93 05 56

Hemsida: www.injogolv.se

Injo Golv AB "specialisten på fogfria golvbeläggningar", startades den 1 Juli 2002 efter att ha varit en fristående avdelning i företaget Injo Fog & Golv AB. 1999 övertog vi Ulfcar Entreprenad i Stockholm som under 30 års tid arbetade med olika typer av Acrydur-beläggningar.


Vi sysslar i huvudsak med beläggningar baserade på Acryl, Epoxi eller Polyuretan, men utför också arbeten som t.ex: 

* Diamantslipning av golv
* Poolmålning 
* Betongreparationer 
* Fallspacklingar 
* Tätningar 

Vår målsättning är att lägga en slitstark och funktionell beläggning som är anpassad till era behov. För att kunna bestämma utförande och lämna en offert efter era förutsättningar så gör vi en kostnadsfri besiktning av golvet.

Vi vet att ett bra förarbete med diamantslipning/fräsning av golvet är väldigt viktigt för resultatet, likväl som att riktiga anslutningar vid golvbrunnar och liknande är en förutsättning för ett lyckat resultat.

När ni behöver renovering eller nyläggning av golv, vänd er med fördel till Injo Golv AB. Inget jobb är för litet eller för stort!

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se