Elprojektering Biglert & Eriksson AB

Adress: Adolsbergsvägen 33 168 66 BROMMA

Telefon: 08 - 445 27 90

Hemsida: www.elprojektering-be.se

HISTORIK samt VERKSAMHET Elprojektering Biglert & Eriksson etablerades oktober 1993 (2013 byttes namnet till Elprojektering B & E). Företaget har efterhand växt och består idag av 5 st medarbetare. Huvudinriktning är Projektering och Projektledning, samt framtagning av Förfrågningsunderlag och Kontraktsförslag. Vi har även lång erfarenhet av Elsäkerhets- och Entreprenadbesiktningar samt de flesta Avtalsformer. Våra kunder är i första hand inom Värmekraft-, Elkraftproduktion, El & Värmedistribution samt Vatten- och Avloppsreningsverk. Vi har ett antal underkonsulter knutna till oss samt ett stort nätverk med specialister som vi kan utnyttja vid behov.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se