Nima Maskinteknik AB

Adress: Box 1505 701 15 Örebro

Telefon: 019-30 43 00

Hemsida: www.nimaab.se/se/

Vi välkomnar såväl företagare, lantbrukare som privatpersoner att handla hos oss Vi är en av pionjärerna inom postorder till lantbruk och industri som bildat skola för många. Vår filosofi är att erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter utan mellanhänder till bästa tänkbara pris. Detta har vi gjort under flera decennier. Vi är ett postorderföretag med egen import och egna agenturer från ledande svenska och europeiska tillverkare.

Bäste kund, 
Vår filosofi är att köpa in och sälja direkt utan mellanhänder. Detta har vi gjort under flera decennier. Nima – en av pionjärerna inom postorder till lantbruk och industri som bildat skola för många.
Då många av våra kunder framför allt är industri– och lantbrukskunder, har vi valt att sätta kvalité före ”absolut lägsta prisprodukter”. Det är roligt att arbeta med produkter som fungerar år efter år. På så sätt kan vi också trygga reservdelsförsäljningen, som många gånger är minst lika viktig. 
Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se