Incoord

Adress: Golfvägen 4B, Box 512, 18215 Danderyd,

Telefon: 08 622 20 00

Hemsida: www.incoord.se/

Incoord startade 1983. Och idag är vi 83 medarbetare varav 20 är delägare. Att vi äger oss själva gör att vi kan vara helt neutrala vid såväl komponentval som val av tekniska systemlösningar. Vårt kontor är beläget i Mörby Centrum, Danderyd och vår årsomsättning för 2012 var ca 127 MSEK. Vi är ISO-certifierade enligt såväl ISO9001(kvalitetssystem) som ISO14001Miljöledningssystem). Vi är även ackrediterat kontrollorgan (Swedac) för energibesiktningar, ISO 17020. Systemen är uppbyggda kring en egen framtagen metod som alla inom Incoord arbetar enligt. Vi redovisar gärna denna metod för er om så önskas. Incoord är även medlem i branschorganisationen Svenska Teknik & Designföretagen (STD).

 


 Incoord – Som alla andra miljö- och energikonsulter?

Varför ska du välja oss på Incoord. Har du anlitat oss har du förhoppningsvis redan svar på den frågan. Om inte, då kan vi berätta att vi är konsulter inom VVS, Kyla, El och Energi- och Klimatområdet. Vi hjälper dig med tidiga utredningar, kalkyler, projektering, BIM-samordning, installationsledning, installationssamordning, besiktning och mätning.

Med fokus på helheten.

Vi erbjuder dig ett nytt helhetsgrepp inom energi, inomhusklimat samt installationsprojektering (VVS, EL, Styr och övervakning, belysning, tele o data, säkerhet etc.). Det gör vi genom en unik metod som innebär en helhetssyn för byggnaden avseende energi, inomhusklimat och funktion. Metoden bygger på kompetensen vi har inom hela installationsområdet tillsammans med våra kunskaper i byggnadsfysik och klimatfysiologi.

Sammantaget gör detta att vi kan ta ansvar för kravställningar och uppfylla dem, både vad gäller inomhusklimat som energianvändning. Med vår metod sätter vi en ny standard i branschen när det gäller att få rätt funktioner och samordnade installationer i byggnaden. Våra uppdragsansvariga är självklart kunniga inom hela installationsområdet. De har en helhetssyn som medför en optimering av lösningar för byggnaden. Kompletterat med uppdragsansvarigas helhetssyn och teknikansvariga för respektive disciplin används modern 3D-teknik för att samordna installationer och byggnad.

Vision och affärsidé


Vår vision
Incoord skall vara det mest professionella och lyhörda företaget i vår bransch.

Vår affärsidé
Incoord skapar lönsamma affärer för kunder som värdesätter kreativitet och hög kompetens inom energi-, miljö och installationsområdet.

 

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se