Epsilon AB

Adress: Telegrafgatan 8 A SE-169 84 Stockholm

Telefon: +46 (0)8 553 340 00

Hemsida: www.epsilon.nu/

Med 1 700 anställda och 14 128 oberoende partners och specialister i olika nätverk är Epsilon Skandinaviens ledande konsulthus inom teknik- och systemutveckling. Vi är ett jordnära företag som tar ansvar i allas vår gemensamma strävan efter ett hållbart samhälle. Vår utgångspunkt är vetskapen om att framtiden kräver tekniska lösningar som inte bara är innovativa, utan också förenar de tre storheterna teknik, ekonomi och miljö. Epsilon är ett av de största konsultföretagen inom forskning och utveckling i Sverige. Vår vision är att vara Framtidens konsult. Därför väntar vi inte passivt på att framtiden ska nå oss. Vi går den till mötes.

Content

Du som företagare har möjlighet att profilera ditt företag i vår sökmotor.
Vi erbjuder två paket, brons och guld där guldpaketet är vårt mest omfattande och innehåller en utökad möjlighet att presentera video på er företagssida, logotype i bannerformat samt även närvaro under menyn Utvalda leverantörer.


Följande länkar beskriver Guldpaketet och Bronspaketet


För mer information gällande våra paket samt vårt erbjudande kontakta oss på 08 501 08 710 eller skicka ett mail till annons@jntpublishing.se